Els 5 millors safaris d'Àfrica - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Els 5 millors safaris d’Àfrica

1r lloc: El Delta del Okavango (Botswana)

Botswana compta amb un dels pocs rius del món que no desemboca al mar; l’Okavango. Aquest riu que creua el desert del Kalahari és famós per la gran quantitat de vida animal que hi pots trobar. Cocodrils, elefants, hipopòtams, girafes, etc. te’ls pots trobar si passeges amb un mokoro, la canoa tradicional del país feta de tronc d’arbre, o amb avioneta. Realment és un espai únic perquè forma part de la ruta de migració dels animals i, a més a més, és considerat com un dels llocs d’Àfrica més purs i verges del continent. La millor època per anar-hi és de maig a novembre. 

viatges exòtics

 

2n lloc: Parc Nacinoal de Kruger (Sudàfrica)

Un dels parcs més famosos i visitats del país més austral d’Àfrica és el PN de Kruger. És el destí perfecte per a qui realitza per primera vegada un safari a Àfrica ja que és molt fàcil veure els 5 animals més buscats: el lleó, el lleopard, el búfal, l’elefant i el rinoceront. La millor època per visitar-lo és de maig a agost.

Safari al PN Kruger

 

3r lloc: Ngorongoro (Tanzània)

Un dels paisatges més espectaculars d’Àfrica és el que es troba a la caldera del vell volcà de Tanzània dintre del qual s’hi troba un microclima càlid on hi viuen moltíssimes espècies de fauna africana. El fet de trobar-se envoltats per les parets del volcà, és molt fàcil veure animals. L’únic problema és que a l’estiu hi ha molts cotxes, massa! La millor època per visitar el Ngorongoro és de maig a juny.

breakfast-on-the-rim-of-the-ngorongoro-crater-at-andbeyond-lodge-on-a-luxury-safari-in-tanzania

 

4t lloc: PN Masai Mara (Kènia)

Els masai és la tribu més famosa de tot Àfrica la qual pots trobar en el PN que rep el mateix nom. Aquest Parc Nacional està format per ha i ha d’herba que, sobretot a primera hora i al capvespres, et recorden els paisatges més melancòlics i emocionants del continent africà. A banda de poder visitar la tribu anteriorment esmentada, també és molt fàcil veure lleons. La millor època és agost, quan la gran migració ha de creuer el riu Mara formant un autèntic espectacle digne dels millors documentals de la National Geographic.

 

Viatge a Kènia

5è lloc: Parc Nacional dels Volcans (Ruanda)

Si t’apassionen elsl goril·les o vols sentir-te com si estiguessis a la pel·lícula Goril·les en la boira has de visitar aquest país que fa frontera amb Uganda i la República Democràtica del Congo. El seu paisatge està caracteritzat per ser d’alta muntanya, abrupte i selvàtic en el què, si aconsegueixes fer les travessies proposades pels locals, aconseguiràs veure com viu una família d’aquests primats tan adorables. Veure com els bebès goril·les juguen amb els pares o com la mare està pendent d’ells, no té preu.

dieta-de-los-gorilas-de-montana

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *