7 racons del món que no et pots perdre - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

7 racons del món que no et pots perdre

1. Delta del Okawango (Botswana)

 Situat en el cor del gran desert del Kalahari es troba aquest particular oasis, el delta interior més gran del món, un santuari de vida salvatge. Hi habiten lleons, girafes, zebres, impales, antílops, aus, etc i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat segons la UNESCO l’any passat.

2. Les piràmides de Gizah (Egipte)

 L’arribada a Gizah és quelcom que captiva a qualsevol persona. És impossible aturar-te davant d’aquestes enormes piràmides i no sentir-te conmogut. No és d’estranyar que tanta gent estigui meravellada per l’antic Egipte. Les piràmides de Keosp, Kefrén i Micerinos són, avui en dia, una visita icònica del món senser. Durant molts anys va se considerada una de les 7 meravelles del món antic i l’única que es manté en peu.

3. Els temples d’Angkor Wat (Cambodja)

 Els temples d’Angkor Wat són espectaculars. Alguns d’ells es troben empassats per la pròpia jungla com els de la Ciutat de Pedra dels reis “Khemer”.  Són un escenari preciós que ens trasllada a l’atmosfera de temps antics i móns llunyans en els que gràcies a una complexa xarxa de canals i de camps d’arròs un milió de persones van poder subsistir i van permetre la financiació d’aquestes majestuoses construccions entre els segles VII i XV.

 4. El Salto del Ángel (Venezuela)

 Aquest salt d’aigua de gairebé mil metres d’alçada envoltat de selva, fauna i la bellesa dels poblats va ser declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat l’any 1994. Sens dubte, un lloc impressionant i de visita obligada per a tots aquells que estimin la natura.

5. El Machu Picchu (Perú)

 La ciutat perduda dels inques es troba a Perú. Machu Picchu significa “Muntanya Vella” i és una ciutadella inca que es calcula que va ser construïda entre els anys 1400 i 1500. En considera la joia arquitectònica i arquelògica més important de la seva cultura. S’ubica a uns 130km al nord-oest de Cusco, a unes 3 hore de viatge en tren des de la ciutat o a 3 dies caminant pel Camí Inca. Va ser declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat en el 1983.

6. El Taj Majal (Índia)

Una de les 7 noves meravelles del món es troba a prop de la ciutat de Agra, a l’estat d’Uttar Pradesh. Va ser construït en el segle XVII per un emperador que va voler dedicar-se’l a la seva esposa i amant. És una obra sublim que només una ànima enamorada podia oferir-la al món.

7. La Gran Barrera de Corall (Austràlia)

La Gran Barrera de Corall també va  ser declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta barrera té una llargada de 2.400km en l’Oceà Pacífic.  És l’entorn amb el major nombre de corall del món i amb una quantitat de vida submarina extraordinària perfecte per als amants de l’snórkel i el submarninisme.