Els 5 millors Parcs Nacionals segons la National Geographic - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Els 5 millors Parcs Nacionals segons la National Geographic

 

Giant Forest. P.N. Sequoia & Kings Canyon (EE UU)

Les enormes sequoies d’aquest Parc Nacional mesuren fins a 80 metres, de fet, se les pot comparar amb un edifici de 26 pisos. El més curiós és que algunes d’elles arriben a l’edat de més de 2000 anys, fins i tot després de sobreviure a incendis, tempestes, tales d’arbres, etc. Si vols veure la sequoia General Sherman, que és la més gran del planeta, hauràs de caminar durant un quilòmetre pel Big Trees Trail. Aquest sender et portarà fins aquest immens arbre.

Viaje Estados Unidos

 

Lago Moraine. Parc Nacional Banff (Canadà)

A Canadà, just a La serralada de les Rocoses, es troba el Parc Nacional Banff, un parc preciós on llacs, canons i boscos són espectaculars. Aquest Parc es troba junt a Calgary i té una àrea de 6.641 km2. La imatge més coneguda és la dels Llacs Moraine, Louse i Minnewanka; un autèntic reclam per visitar la zona.

Viaje a Canadá

 

P. N. Mu Koh Similan (Tailàndia)

A Tailàndia trobem un dels Parcs Nacionals marins més espectaculars, concretament en al zona oest del país, al mar d’Andaman. El món submarí que alberga és sorprenent, concretament a l’arxipèlag de les Similan, que en tailandès vol dir “nou illes”. Si vols visitar les seves grans tresors has d’arribar fins Similan i Ba-ngu, que és on són els esculls més espectaculars. La platja llarga de Huyong també és sorprenent ja que és on fresen les tortugues.

similian islands

 

Perito Moreno. P.N. Los Glaciares (Argentina)

El famós Perito Moreno és considerat un dels 47 glaceres que es troben en aquest parc argentí, considerat Patrimoni de la Humanitat des del 1981. Concretament es troba al sud, des d’on es visita El Calafate. En canvi, a la zona nord destaca la muntanya Fitz Roy, de 3.359m. La ruta més sorprenent és el creuer pel llac Argentí.

Viaje a Argentina

 

Parc Nacional Amboseli (Kènia)

Dins d’aquest top 5 ha d’haver la sabana africana. Les seves planes, amb boscos d’acàcies, els seus contrastos amb zones més aviat rocoses … atreu una diversida de fauna única al món. Lleons, girafes, elefants, hipopòtams, rinoceronts, aus i molts més animals són objectiu de tots els amants de la natura i de la fotografia. El punt més destacat d’aquest Parc Nacional és el Kilimanjaro, de 5.895m que es troba a l’altre costat de la frontera amb Tanzània.

viaje a Kenia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *