Un bar clandestí a Nova York - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Un bar clandestí a Nova York

Als Estats Units, durant els anys 20 va estar prohibida la venta d’alcohol, aquest període es va anomenar la l’Època de la Llei Seca. Durant aquells anys, van aparèixer molts bars clandestins. Avui us en parlarem d’un d’ells anomenat “The Back Room”, que, tot i estar obert en una època en la que sí que és permès veure, continua sent un bar clandestí que encara es pot freqüentar en un ambient secret. 
 
El The Back Room es troba situat al Lower East Side de Nova York, específicament al 102 Norfolk Street. Si decideixes anar-hi, veuràs que quan arribis no trobaràs que és un bar normal i corrent sinó que és una entrada un tan estranya amb una indicació que posa “Company Lower Manhattan Toy” i unes escales que baixen fins a un soterrani. Has de baixar per aquestes fins arribar a un petit pati on hi trobaràs unes altres escales que hauràs de pujar fins arribar a una miesteriosa porta de fusta. Quan aconsegueixis entrar, després de demostrar que et saps la contrasenya, la qual només podràs descobrir dos dies abanss a partir de la seva adreça de twitter, veuràs que la decoració continua sent dels anys 20, amb grans sofàs vermells, xemeneia, tapissos i làmpades de l’època. A més a més, veuràs que  els còctels estan servits en gots o tasses de cafè, per tal de dissimular el consum de les begudes alcohòliques. El seu preu osci·la entre els 10-12$
 
És necessari saber, abans d’anar-hi, que l’entrada està prohibida als menors de 25 anys, que hi ha un codi de vestimenta i que els horaris són dimarts i dimecres de 19:30 -2:30am, el dijous de 19:30 –  3:00am,  el divendres i el dissabte de 19:30 –  4:00am i el diumenge 19:30-2:00.
 

Twitter: https://twitter.com/thebackroomnyc

Estada a Nova York

Viatge a Nova york Escapada a Nova York

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *