Circuit per Rússia: Sant Petersburg i Moscú - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Circuit per Rússia: Sant Petersburg i Moscú

 • circuito por Rusia
 • Circuit per Rússia

Un circuit per Rússia en el què coneixeràs les dues ciutat més importants i fantàstiques; Sant Petersburg i Moscú. Aquest circuit es realitzarà en tren ràpid que unirà les dues ciutats en categoria primera.

ITINERARI

Dia 1: Sant Petersburg
Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament
Dia 2: Sant Petersburg
Esmorzar bufet. "La Venècia del nord", "La Palmira del nord" i la "capital cultural de Rússia" són alguns dels noms relacionats amb Sant Petersburg, la segona ciutat russa en importància i població. Situada al nord-oest del país, a la costa del mar Bàltic, Sant Petersburg sempre ha tingut un significat estratègic per a Rússia. Es pot apreciar per la influència de l'arquitectura italiana en el segle XVIII i en menor grau, la francesa. A la ciutat es va construir un gran nombre de monuments i de conjunts d'arquitectura barroca i neoclàssica. Al matí s'organitza una visita panoràmica de la ciutat durant la qual els passatgers podran admirar els principals monuments arquitectònics i l'excursió a la fortalesa de Sant Pere i Sant Pau amb el panteó dels Tsars. És l'autèntic nucli antic de la ciutat. Va ser la primera edificació que va manar construir segons el seu propi disseny Pere el Gran sobre una petita illa pantanosa situada entre el Gran Neva i el canal de Kronwerk. La fortalesa, que ara es considera la major fortificació militar del segle XVIII conservada d'Europa, va ser projectada per a defensar la sortida al mar Bàltic. A la tarda temps lliure. A la nit, s'ofereix una visita opcional al teatre.
Dia 3: Sant Petersburg
Esmorzar bufet. Dia lliure. S'ofereix com a opcional la visita al Palau d'Hivern, antiga residència dels Tsars de Rússia en al que actualment s'hi troba el famós museu Hermitage amb una col·lecció que compta amb més de 3 milions d'obres d'art. A la tarda temps lliure per a activitats personals. A la nit s'ofereix una visita opcional al teatre.
Dia 4: Sant Petersburg
Esmorzar bufet. Dia lliure. S'ofereix com a opcional l'excursió a Pushkin, una ciutat situada a 27 km de Sant Petersburg on es visita el luxós palau de Catalina i amb la seva inoblidable Sala d'Àmbar. Va ser residència oficial dels tsars, el palau, en estil barroc, es impressionant, d'enormes dimensions i precioses fonts i jardins. A la nit, s'ofereix com a opcional un concert folklòric.
Dia 5: Sant Petersburg - Moscú
Esmorzar bufet. Al matí trasllat a l'estació de trens i sortida en un tren diürn Súper - ràpid amb destinació Moscú. Arribada i trasllat a l'hotel de la seva elecció. Allotjament.
Dia 6: Moscú
Esmorzar Bufet. Moscú és el cor de Rússia, una ciutat antiga i sempre jove, de moltes cares i al mateix temps d'una sola. Moscú creix i es transforma a ulls vista, sense perdre, amb això, el seu aspecte d'autèntica capital russa. Al matí visita Panoràmica de la Ciutat que inclou la Plaça Roja: en èpoques anterior a la Plaça Roja passaven tot tipus d'actes tant religiosos com laics. A l'època soviètica les festes de la Revolució Socialista d'Octubre i de la Victòria de la Segona Guerra Mundial es commemoraven amb desfilades militars. A més, inclou monuments, catedrals i avingudes de la capital russa. Tarda lliure per a activitats personals.
Dia 7: Moscú
Esmorzar bufet. Al matí, visita al Kremlin amb Catedrals, un conjunt artístic dels més impressionants del món, una ciutat dins d'una altra, que va néixer al 1156. Aquí van deixar petjada grans artistes italians en època d'Ivan III. Hi destaquen: El Palau de l'Arsenal amb 875 canons, el palau del Senat, el Teatre del Kremlin i el Palau de Congressos, el Canó del Tsar, mai disparat però el més gran del món, les Catedrals de l'Arcàngel Sant Miquel, la dels dotze apòstols, la de l'Assumpció, la més elegant i representativa amb cúpules en forma de bulb. Excursió opcional a l'armeria, col·lecció de joies i armes de la corona russa. A la tarda temps lliure per a compres. A la nit, visita opcional al circ o al ballet folklòric.
Dia 8: Mocú - Barcelona
Esmorzar bufet. Trasllat a l'aeroport i sortida cap a la seva destinació.

Inclòs

 • Vols d'anada i tornada
 • Trasllats d'entrada i de sortida a Moscú i a Sant Petersburg
 • 4 nits d'hotel a Sant Petersburg i 3 a Moscú en règim d'allotjament i esmorzar
 • Tren ràpid entre Sant Petersburg i Moscú
 • Incloses les visites anomenades en el programa
 • Assegurança bàsica de viatge
 • Taxes aèries (variables en el moment d'emissió dels bitllets)

No Inclòs

 • Altres serveis no especificats en l'apartat "inclòs"
 • Visats d'entrada a Rússia.

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Languages

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”