Creuer pel Danubi - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Creuer pel Danubi

 • Creuer fluvial
 • Creuer pel Danubi

Una gran manera de visitar Hongria és a través d’aquest creuer fluvial que et permetrà conèixer la seva meravellosa capital i altres poblacions tan boniques i úniques com Mohacs, Osijec, Belgrad, Turnu Severin, Novi Sad, Ilok, Vukovar i Kalocsa

Realment és una ruta extraordinària que et portarà a conèixer la Perla del Danubi i les Portes de Ferro

ITINERARI

Dia 1: Budapest
Embarcament a bord a Budapest a les 18h. Còctel de benvinguda. Presentació de la tripulació. Sortida del vaixell direcció Mohacs. Sopar animat a bord. Navegació nocturna.
Dia 2: Mohacs - Osijec - Belgrat
Arribada a Mohacs a primera hora del matí per a les formalitats duaneres i continuació del creuer direcció Osijek. Esmorzar en navegació. Sessió de gimnàstica suau i animació en el saló bar. Dinar a bord. Arribada a Osijek sobre les 15h i sortida per a l'excursió opcional d'Osijek. Viita guiada de la ciutat on es troba l'església Sant Pere i Sant Pau, en un estil neogòtic in construïda amb maons. La seva mida li ha valgut el sobrenom de catedral. Continuarem cap al casc antic on es durà a terme la visita de la fortalesa del segle XVIII, on es podrà admirar el monument de la Santa Trinitat. Tornada a bord a última hora de la tarda. Nit d'animació a bord.
Dia 3: Belgrad- Orsova
Arribada del vaixell a Belgrat sobre les 8h. Esmorzar a bord i sortida per a fer l'excursió opcional de la ciutat. Situada en confluència del Danubi i el Sava, Belgrad ha guanyat la identatat gràcies a la trobada de les cultures austro-hongaresa, otomana i eslava. Des de la fortalesa Kalemegdan, es pot gaudir d'una visita panoràmica sobre el Danubi i el seu afluent. Ciutat moderna on les places Terazije i Republike representen el centre neuràlgic de la ciutat. Tornada a bord per al dinar. Tarda lliure en la capital sèrbia. Un trasllat opcional en autocar (reserva i pagament a bord) s'organitzarà per arribar al centre de la ciutat. Sopar a bord. Nit folklòrica sèrbia a bord. Sobre les 21h, sortida en navegació en direcció Orsova.
Dia 4: Orsova - Les portes de ferro - Novi Sad
Esmorzar a bord. Arribada del vaixell sobre les 8h i sortida per a realitzar l'excursió opcional del Baile Herculane. Sortida en autocar, passant pel riu Cerna, l'estàtua d'Hèrcules i magnífics edificis barrocs. Temps lliure. Les seves aigües termals van ser descobertes i utilitzades pels legionaris romans, les seves temperatures elevades (38º i 68º) tenen virtuts terapèutiques. L'excursió continua en direcció Orsova, on es farà la visita de la catedral catòlica romànica d'Orsova. L'interior del santuari va ser pintat en aquarel·la per Grabriel Popa. Tornada a bord per a dinar i continuació del creuer en direcció a les Portes de Ferro entre els Càrpats i els Balcans. La part més espectacular és l'anomenada pels mariners "les calderes" degut a què l'aigua colpeja contra els murs i sembla com si estigués bullint.. Un altre punt de referència és la "Tabula Traiana", una immensa placa de marbre que monstre per on passava l'antiga ruta imperial que unia la província de Dacia amb Roma. Al pas de les "petites calderes" fa la sensació de que hi ha un llac entre les muntanyes, on el Mracona s'uneix al Danubi. Un elegant viaducte domina la desembocadura del riu i ens permet admirar el retrat de Decèbal, tallat en la roca. Sopar i nit de gala. Navegació nocturna cap a Novi Sad.
Dia 5: Novi Sad - Ilok - Vukovar - Mohacs
Arribada del vaixell a Novi Sad a primera hora del matí. Esmorzar a bord. Sortida per l'excursió opcional al monestir ortodox de Krusedol, fundat al segle XVI i decorat amb pintures. L'excursió continua en direcció a Sremski Karlovci, plàcida ciutat de 9.000 habitants a la vora del Danubi. Al segle XVII, després d'haver superat l'amenaça turca, la ciutat va esdevenir un centre cultural per als serbis de l'imperi austrohongarès. L'època de màxim esplendor cultural va venir amb la creació del primer liceu serbi en el segle XVII i amb l'arribada de nombrosos homes de lletres i teòlegs durant tot el segle XIX. Passeig per aquesta romàntica ciutat, visita de la catedral ortodoxa Saborna Crkva plena d'obres de l'art religiós serbi i reflex del poder d'antany. Visita del liceu. S'anirà en autocar en direcció a Novi Sad. Capital de la regió autònoma de Voivodina, Novi Sad és la segona ciutat més poblada de Sèrbia. Visita a peu del centre de la ciutat. Retorn a bord per dinar i continuació del creuer cap a Ilok. Excursió opcional per la ciutat medieval de Ilok i Vukovar. La noble família italiana Odescalchi, va prendre possessió d'aquesta ciutat en 1697 deixant rere seu un ric patrimoni històric. Visita del casc antic, del santuari (església i convent de Sant Joan de Capistrano) i del castell Odescalchi, el qual alberga el museu d'història i herència cultural de la ciutat. La visita finalitzarà amb una degustació de productes locals. Se seguirà per carretera fins Vukovar, que va patir un fort setge de la part de l'exèrcit serbi en 1991, tot i així ha sabut tornar a ser la bella ciutat danubiana que sempre ha estat, amb la seva arquitectura barroca. Retorn a bord a Vukovar per al sopar. El vaixell navegarà en direcció a Mohacs. Nit d'animació a bord. Navegació nocturna.
Dia 6: Mohacs - Kalocsa
Arribada a Mohacs a primera hora del matí per a les formalitats duaneres. Esmorzar a bord i sortida per a l'excursió opcional de Pécs: centre regional del Sud d'Hongria i ciutat natal del pintor Víctor Vasarely. Es podrà descobrir la plaça principal i la catedral. Aquesta ciutat es troba al peu de les muntanyes Mecsek i va ser fundada fa més de 2 000 anys. Amb un clima i un ambient mediterrani, és seu episcopal des 1009. Retorn a bord i continuació del creuer cap a Kalocsa. Dinar a bord. Arribada del vaixell sobre les 16.30 i sortida per a l'excursió opcional de la Puszta. També anomenada la gran plana, aquesta plana va ser durant el segle XIX el "salvatge Oest" hongarès. Un espectacle eqüestre permet d'apropar-al folklore i les tradicions hongareses. Retorn a bord per al sopar. Sortida del vaixell en navegació en direcció a Budapest. Navegació nocturna.
Dia 7: Budapest
Arribada del vaixell a Budapest a primera hora del matí. Esmorzar a bord i sortida per a l'excursió opcional de Budapst. El Danubi divideix en dos a la ciutat: Buda amb els seus turons i les seves valls i Pest plana, la vista panoràmica del Danubi ha estat declarada patrimoni cultural mundial per la UNESCO. Dinar a bord. A la tarda es disposarà de temps lliure o excursió opcional al Palau de Gödöllö, el palau barroc més gran d'Hongria envoltat d'un parc de 28 ha. El palau és una mostra del que va ser la ciutat sota la dominació austrohongaresa i acull una exposició en homenatge a la reina Elisabeth. Retorn al vaixell per al sopar. Després, excursió opcional de Budapest il·luminat. Escala nocturna.
Dia 8: Budapest
Esmorzar a bord. Desembarcament a les 9h. Fi dels nostres serveis.

Inclòs

 • Creuer amb tots els àpats des del sopar del primer dia fins l'esmorzar de l'últim - begudes incloses durant els menjars a bord (aigua, vi, cervesa, suc i un cafè) així com les begudes del bar (excepte champagne i la carta de vins)
 • Allotjament en cabina doble exterior amb finestra i bany complet
 • Còctel de benvinguda
 • Animació
 • Assistència a bord
 • Nit de gala
 • Nit folklòrica a Belgrad
 • Assegurança d'assistència/repatriació
 • Taxes aeroportuàries

No Inclòs

 • Vols internacionals
 • Assegurança d'anul·lació/equipatges
 • Excursions opcionals
 • Trasllats

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Languages

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”