Ecoturisme a Sudàfrica - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Ecoturisme a Sudàfrica

 • Ecolodge Sudàfrica
 • Ecoturisme a Àfrica
 • Ecoturisme en Sudàfrica
 • Ecoturisme

Aquest és un viatge per a viure els principals atractius de Sudàfrica  ajudant a comunitats locals i col·laborant amb la conservació i protecció de la fauna salvatge. Un viatge practicant l’ecoturisme per a tots els que vulguin descobrir la màgia d’aquest país africà visitant la Reserva Natural de Madikwe allotjant-te en un Eco Lodge, coneixent Johannesburg i Soweto per a visitar els monuments polítics de l’apartheid i els museus, Pretòria i Ciutat del Cap on viurem una experiència única cuinant i degustant l’autèntica cuina i tradicional de la mà de la comunitat local i… les majestuoses Cascades Victòria, on descobrirem una de les grans belleses de la natura.

ITINERARI

Dia 1: Barcelona - Johannesburg
Sortida en avió amb destinació Johannesburg, via Àmsterdam. Arribada i allotjament.
Dia 2: Johannesburg
Aquest dia el passarem a Soweto per a visitar els museus i monuments polítics dedicats a l'apartheid. Allotjament en un hostal gestionat per la comunitat local. L'esmorzar, el dinar i el sopar es faran en un restaurant social (shebeen local)
Dia 3: Johannesburg - Medikwe (Mosetlha Bush Camp & Eco Lodge)
Sortida per carretera cap al Parc Nacional de Medikwe situat en la província que fa frontera amb Botswana a només 3 hores i mitja de Johannesburg. Arribada i allotjament en l'eco Lodge. Madikwe és la 4a reserva natural més gran de Sudàfrica amb més de 75.000 ha protegides. Aquesta magnífica àrea, totalment lliure de malària, ofereix l'oportunitat d'experimentar la màgia de poder observar els famosos "Big five" o "Cinc grans", és a dir, les cinc espècies més representatives d'Àfrica: el lleopard, el lleó, l'elefant, el búfal i el rinoceront. Gestionat per una població local, la reserva de Medikwe i el Mosetlha Bush Camp & Eco Lodge operen conjuntament amb el govern i l'empresa privada per a estimular l'activitat econòmica de forma ecològicament sostenible, basada en la vida silvestre, en benefici dels pobles de la regió.
Dia 4: Madikwe - Mosetlha Bush Camp & Eco Lodge
Dia complet per a descobrir la reserva i l'albirament de la fauna local. Safari fotogràfic de dia complet. Molt d'hora ens esperaran experts amb ràngers locals i amb una mica de sort veurem els "cinc grans".
Dia 5: Madikwe - Pretòria - Ciutat del Cap
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Johannesburg. Visita panoràmica a Pretòria. Destaca la Church Square, els Union Buildings, la seu del govern, o el monument al Voortrekker (la visita no inclou l'entrada als monuments). Sortida des de l'aeroport de Johannesburg en avió amb destinació Ciutat del Cap.
Dies 6 i 7: Ciutat del Cap
Estada de 2 nits a Ciutat del Cap per a veure uns Cape Malay Family amb una família local, amb ells aprendrem i degustarem la cuina autòctona més tradicional i visitarem la zona.
Dia 8: Ciutat del Cap - Barcelona
Esmorzar. Resta del dia lliure. Sortida en avió de tornada a Barcelona via Àmsterdam. Nit a bord.
OPCIÓ D'EXTENCIÓ
Dia 8: Ciutat del Cap - Victoria Falls
Esmorzar. Sortida en avió amb destinació Victoria Falls, via Johannesburg. Arribada i resta del dia lliure.
Dia 9: Victoria Falls
Esmorzar. Visita de les cascades per a descobrir aquesta bellesa de la natura. Per la tarda, trasllat a l'embarcador per a gaudir d'un mini-creuer durant la posta de sol en el riu Zambezi, amb begudes i "snaks".
Dia 10: Victoria Falls - Barcelona
Esmorzar. Resta del dia lliure fins a la sortida d'avió de tornada a Barcelona, via Johannesburg i Àmsterdam. Nit a bord.

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Languages

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”