Safari Migracions i Ètnies - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Safari Migracions i Ètnies

 • baobab F
 • Ecoturisme
 • 06_-_samburu_warriors

Poder dormir enmig de la sabana sentint el so dels animals, ser rebut amb les tradicions d’una tribu bosquimana en un dels racons del planeta on la civilització no ha arribat, fer un àpat africà típic en una plantació de plàtans en una casa local i veure sortir el sol mentre realitzes un safari seguint les petjades dels cinc grans, és una experiència que només es pot viure realitzant aquest viatge per Kènia i Tanzània, perfecte tant per a parelles que vulguin celebrar el seu viatge de noces com per a un grup d’amics que vulgui compartir l’autenticitat del planeta.

ITINERARI

Dia 1: Barcelona - Kilimanjaro - Arusha
Sortida en avió a Kilimanjaro via ciutat de connexió. Arribada i trasllat a l'hotel a Arusha. Allotjament.
Dia 2: Arusha - Tarangire / (Pensió Completa)
Esmorzar. Sortida cap al Parc Nacional Tarangire, un parc de visita obligada conegut com el jardí dels baobabs. Aquest impressionant paisatge junt amb l'ecosistema marcat pel riu Tarangire fa que sigui un quadre autèntic africà i provoca una atmosfera i unes sensacions que cap altre lloc genera. Safari pel parc. Allotjament.
Dia 3: Tarangire - Llac Manyara / (Pensió Completa)
Esmorzar. Continuació per Terres Masai on trobarem tribus de nòmades pastors. Els masai habiten aquestes terres des de l'antiguitat i segueixen fidels les seves tradicions. Arribada a una de les joies més singulars de Tanzània, el Parc Nacional Llac Manyara. Un parc petit de només 330km2 dels quals 200 els ocupa el llac quan té el cabal més alt. Safari pel parc. Allotjament.
Dia 4: Llac Manyara - Serengeti / (Pensió Completa)
Esmorzar. Safari a l'albada i continuació cap al mític Parc Nacional del Serengeti a Tanzània, perllongació natural de la Reserva Nacional del Masai Mara a Kènia. No existeixen fronteres entre ambdós països en les reserves, amb la qual cosa els animals es belluguen d'un país a un altre amb l'objectiu de buscar pastures fresques entre els mesos de juliol i octubre. Anualment creuen aproximadament milió i mig de nyus, 250.000 zebres i mig milió de gaseles, seguides de prop pels lleons i les hienes contentes de tant menjar. Allotjament.
Dia 5: Serengeti / (Pensió Completa)
Esmorzar. Dia complet al Serengeti, dedicat a la recerca dels cinc grans o més coneguts com els "big five": lleons, búfals, elefants, rinoceronts i lleopards. A més a més d'aquests protagonistes indiscutibles, per les seves extensions també apareixen durant tot l'any grans manades d'herbívors, sempre alerta d'un possible atac per part de guepards o lleones. Dormirem en la meitat d'un dels santuaris més grans de fauna salvatge del planeta. Allotjament.
Dia 6: Serengeti - Ngorongoro / (Pensió Completa)
Esmorzar. Safari a l'albada en ruta cap a l'àrea de conservació del Ngorongoro. Recorrerem amb atenció una altra sigularitat del Parc Nacional del Serengeti, els Kopjes, illes de roques en un mar d'herba on els encanta descansar als lleons, lleopards i guepards en la part més alta de les roques. Visita opcional del congost d'Olduvai, on s'han trobat molts fòssils i artefactes dels primers homes. Visita d'una boma masai (poblat masai) per viure de primera mà les seves ancestrals tradicions i la seva forma de vida de camí cap al següent destí. Allotjament.
Dia 7: Ngorongoro - Llac Eyasi / (Pensió Completa)
Esmorzar. Amb els primers rajos del sol, descens en vehicles 4x4 a l'interior de la Caldera del Ngorongoro per efectuar un safari fotogràfic. Cap reserva ofereix un espectacle tan gran com el cràter del Ngorongoro. Una caldera volcànica de 600 metres de profunditat i més de 20 kilòmetres de diàmetre que conté la concentració "permanent" de vida salvatge més gran. Un cop finalitzat el safari continuarem cap al Llac Eyasi. Si hi ha un lloc on sembla que el temps s'aturi i on la civilització no ha arribat encara es sens dubte la terra de les tribus Datoga i Hadsabe o la terra dels bosquimans. Un petit i amagat lloc on encara viuen de la poca caça que els queda i de la recol·lecta de fruits i arrels silvestres. Allotjament.
Dia 8: Llac Eyasi - Arusha - Kilimanjaro
Esmorzar. Molt d'hora pel matí farem un recorregut a peu entre acàcies i majestuosos baobabs, fins trobar a aquestes tribus, vestides amb petites pells adobades i collars formats per fruits i llavors. Són els bosquimans els que ens rebran amb el seu llenguatge clic, fent espetegar la llengua. Continuarem cap a Arusha i trasllat a l'aeroport, per sortir en vol de tornada a Barcelona de matinada.
Dia 9: Kilimanjaro - Barcelona
Sortida en vol de tornada a Barcelona, via ciutat de connexió. Arribada.

Inclòs

 • Bitllet línia regular classe turista.
 • 7 hotels en règim de Pensió Completa durant el safari i allotjament i esmorzar a Arusha.
 • Xofer/guia de parla castellana durant el safari.
 • Transport en vehicle 4x4 Land Cruiser, màxim 6 persones, amb finestra garantida i sostre abatible.
 • Entrada als parcs.
 • Dinar típic africà en una plantació de plàtans en el Llac Manyara, en una casa local.
 • Visita de les tribus Datoga i Hadsabe en el Llac Eyasi.
 • Aigua mineral en el vehicle durant el safari.
 • Taxes aèries i carburant.

No Inclòs

 • Qualsevol altra qüestió no indicada en l'apartat "inclòs"-

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Languages

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”