Viatge a Escòcia, Irlanda i Anglaterra - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Viatge a Escòcia, Irlanda i Anglaterra

 • Viatge al Regne Unit
 • Viatge a Escòcia
 • Viatge a Irlanda
 • Viatge organitzat a Irlanda

Un viatge espectacular per a conèixer les dues illes més cèlebres de tot el Mar del Nord: la Gran Bretanya i Irlanda. En la primera, recorrerem terres angleses i escoceses, visitant els principals centres d’interès patrimonial i natural. Agafarem un vaixell per a arribar a la segona illa i així poder visitar el territori d’Irlanda del Nord amb la seva dinàmica capital, Belfast i la República d’Irlanda, en la que Dublín ens obrirà les portes dels seus acollidors carrers i el seu animat ambient. Un recorregut inoblidable per alguns dels països més bonics d’Europa. Un viatge a Escòcia, Irlanda i Anglaterra és un viatge perfecte.

 

ITINERARI

Dia 1: Barcelona - Londres
Sortida en vol de línia regular amb destinació Londres. Arribada i trasllat opcional fins a l'hotel. Dia lliure per gaudir de la capital britànica. Allotjament en l'hotel Lancaster London 4*.
Dia 2: Londres - Cambridge - York - Durham
Esmorzar. Sortida cap a la ciutat universitària de Cambridge on, en un recorregut a peu, podran ser admirats els seus antiquíssims col·legis. Continuació cap a York, on visitarem l'esplèndida catedral. Arribada a Durham per a realitzar una breu visita a aquesta històrica ciutat. Sopar i allotjament en l'hotel Radisson Blu 4* o similar.
Dia 3: Durham - Jedburgh - Edimburg
Esmorzar. Ens endintrarem a Escòcia per arribar a Jedburgh. Temps lliure per a dinar. A través de les Terres Baixes d'Escòcia, arribarem a Edimburg i efectuarem una visita panoràmica d'aquesta magnífica ciutat. Allotjament en l'hotel Express by Holiday Inn 3* o similar.
Dia 4: Edimburg - Stirling - Trossachs - Glasgow - Killmarnoch
Esmorzar. Matí lliure per visitar Edimburg i els seus carrers i museus. Cap al migdia sortirem per a visitar el Parc Natural dels Trossachs. Passarem per Stirling i Callender. També visitarem una destil·leria de whisky on podreu observar el procés de producció i degustar la famosa beguda nacional escocesa. Arribada a Glasgow i tour panoràmic de la ciutat. Sortida cap a Kilmarnoch. Sopar i allotjament en l'hotel Park 3* o similar.
Dia 5: Kilmarnoch - Belfast - Dublín
Esmorzar. Agafarem un vaixell per a creuar les aigües irlandeses i així poder arribar a Belfast. Visita panoràmica on podreu descobrir el Titanic Quarter i veureu la muntanya Cave Hill. Passarem també pels murals pintats i entendreu les diferències entre els barris protestants i els catòlics. Sortida cap a Dublín, passejant per les muntanyes del Mourne. Visitarem les principals propietats de la ciutat: La Aduana, els castells de Dublín i el Parc Phoenix. Passarem també per la Universitat del Trinity College i per la Catedral Protestant de Sant Patrici. Allotjament en l'hotel D4 Berkeley 4* o similar.
Dia 6: Dublín - Clonmacnoise - Galway
Esmorzar. Visita del monestri de Clonmacnoise situat davant del riu Shannon. Seguirem el viatge fins arribar a la ciutat de Galway per a conèixer l'Arc d'Espanya, l'església protestant i el castell de Lynch. Sopar i allotjament en l'hotel Carlton 4*.
Día 7: Galway - Penyassegats de Moher - Cork
Esmorza. Sortida cap als penya-segats de Moher, a uns 200 metres d'altura sobre el nivell del mar i 8 km d'extensió. Continuarem cap a Cork creuant el comptat de Kerry on tindrem temps lliure durant la ruta per poder dinar. Per la tarda, visita panoràmica de la ciutat passant per l'església de Santa Ana Shandon, el rellotge de la mentida i la catedral protestant de San Finbar. Sopar i allotjament en l'hotel Radisson Blu 4* o similar.
Dia 8: Cork - Roca de Cashel - Cork
Esmorza. Matí lliure per poder passejar-se per Cork abans de sortir camí a Dublín. Visitarem la Roca de Cashel, fortalesa del poder reial i eclesiàstic durant un mil·lenni. Per la tarda arribarem a Dublín i tindrem temps lliure per disfrutar de la ciutat. Allotjament en l'hotel D4 Berkeley 4* o similar.
Dia 9: Dublín - Snowdonia - Bristol
Esmorzar. Aquest matí sortirem cap a Anglaterra creuant l'Atlàntic i visitant part de la bella terra de Gal·les. Passejarem pel Parc Nacional d'Snowdonia i tindrem temps lliure abans d'arribar a Bristol, on podreu explorar pel vostre compte la rica història de la ciutat. Sopar i allotjament en l'hotel Mint 4*.
Dia 10: Bristol - Regió dels Cotswolds - Stratford - Oxford - Londres
Esmorzar. Sortida cap a Stratford a través dels pintorescs pobles dels Costwolds fins arribar al lloc de naixement de William Shakespeare. Visita panoràmica i temps lliure. Per la tarda prosseguirem fins a la ciutat universitària d'Oxford on realitzarem un breu recorregut a peu per admirar els seus magnífics col·legis. Tornada a Londres. Allotjament en l'hotel Lancaster London 4*.
Dia 11: Londres - Barcelona
Esmorzar. Dia lliure per efectuar compres d'última hora. Trasllat opcional a l'aeroport. Tornada en vol de línia regular a Barcelona.

Inclòs

 • Vol de línia regular.
 • Estança en els hotels indicats.
 • Règim segons el programa (5 àpats).
 • Tour regular amb guia de parla castellana.
 • Visites especificades.
 • Documentació, bossa i assegurança de viatge.
 • Tasses aèries i carburant (pendent de revisió en el moment d'emissió dels bitllets).

No Inclòs

 • Qualsevol altra qüestió no inclosa en l'apartat "inclòs".

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Idiomes

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”