Viatge a Hawaii i paradisos - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Viatge a Hawaii i paradisos

 • Viatge a Hawaii
 • viatges diferents
 • Llocs espectaculars

Viatge a Hawaii

Aquest espectacular viatge a Hawaii et permet fer un itinerari que ens porta pels llocs més imprescindibles de les illes Hawaii. Honolulu, Kona i Maui, una illa màgica considerada de les millors del món per als viatgers. Possibilitat de realitzar una extensió a Kauai, coneguda com l’illa jardí.

ITINERARI

Dia 1: Barcelona - Honolulu
Sortida en vol amb destinació Honolulu. Arribada i allotjament.
Dies 2 i 3: Honolulu (Ohahu)
Allotjament. Visita panoràmica de mig dia de Honolulu i Waikiki, que els oferirà un primer contacte amb aquesta cultura polinésica. Dies lliures. Ohahu és la tercera illa en extensió, coneguda pels nadius com "la illa de reunió" per ser en ella on es reunien els dirigents de la illes de l'arxipèlag i on es troba la capital de l'estat: Honolulu. Aquesta vibrant i moderna ciutat és el centre d'atracció de l'illa on hi ha botigues, restaurants, grans hotels i una gran vida nocturna, tot això en el marc incomparable de la famosa Platja de Waikiki. Contrasta amb la tranquil·litat, l'assossec i les enormes platges de sorra blanca que es troben a la costa nord de l'illa.
Dia 4: Honolulu - Kona (Hawaii)
Allotjament. Sortida en avió amb destinació Kona, l'aeroport principal de l'illa de Hawaii. "Diversitat" és la paraula que millor definiria "l'Illa Gran" (Hawaii). No només ofereix atractius de platja i als practicants del surf, sinó que conté el volcà més actiu del món, al qual es pot accedir fàcilment amb cotxe, un gran varietat de possibilitats de vacances actives i platges de sorra blanca i negra. Dels 13 ecosistemes que hi ha a la terra, en aquesta illa podrem trobar tots excepte dos: l'àrtic i el saharià. Gairebé totes les zones de l'illa, des dels camps de lava de Puna als frondosos valls de la costa de Kahala, tenen un estatus de protecció no només per preservar l'ecosistema, sinó també per mantenir la història i cultura de l'arxipèlag.
Dies 5 i 6: Hawaii
Allotjament. Dies lliures per gaudir de la major illa de l'arxipèlag.
Dia 7: Kona - Maui
Allotjament. Sortida en vol amb destinació Maui. Maui, una illa màgica considerada de les millors del món per als viatgers, ofereix daurades platges d'aigua, un paisatge únic, brises tropicals i complexos hotelers de primera classe. La diversitat de Maui sorprèn i meravella amb les seves espectaculars cascades, poblacions remotes com Hana, el districte històric de Lahaina, la majestuositat del volcà Haleakala o el descobriment de la fauna al Reserva Marina de Molokini. Tot això envoltat per més de 60 km de platges que es fonen amb el Pacífic i on cada hivern acudeixen milers de balenes geperudes en el seu període de cria.
Dies 8 i 9: Maui
Allotjament. Dies lliures.
OPCIÓ 1
Dia 10 Maui - Barcelona
Sortida en vol de tornada a Barcelona. Nit a bord.
Dia 11: En vol
Dia 12: Arribada a Barcelona
OPCIÓ 2: EXTENSIÓ KAUAI (3 NITS)
Coneguda com l'Illa Jardí, sovint és considerada com l'illa més bella de l'arxipèlag pels seus cisellats penya-segats, valls verdes i intacte interior. La verdor de la seva frondosa vegetació és comparable amb la voluntat dels seus pobladors de preservar l'estil de vida rural i l'esperit de la seva cultura i és, precisament això, el que diferencia Hawaii d'altres illes tropicals. H. Sheraton Kauai / 1a. Sup.

Inclòs

 • Vol en línia regular
 • Rebuda amb un collar de flors fresques
 • Allotjament
 • Trasllats regulars en espanyol a Honolulu i Maui, en anglès a Hawaii i Kauai
 • Visita panoràmica a Honolulu i Waikiki en espanyol
 • Assegurança de viatges

No inclou

 • Alguns hotels de Hawaii fan un càrrec directe al client de 20-30 dòlars per habitació i nit en concepte d'ús de facilitats de l'hotel. Aquest càrrec serà pagat directament pel client.
 • Qualsevol qüestió no especificada en l'apartat "inlcòs"

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Idiomes

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”