Viatge a la Xina: congostos del Yang-Tsé - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Viatge a la Xina: congostos del Yang-Tsé

 • Creuer pel riu YangTsé
 • Viatge organitzat a la Zina
 • Visita a Shanghai - Xina
 • Viatge diferent a la Xina

Fer un viatge a la Xina és igual a traslladar-se a una cultura, una història i una manera de viure molt diferent.  En aquest viatge organitzat et portem a la Xina més imperial i cosmopolita com Beijing i Shanghai, com també a visitar la colossal infraestructura realitzada en la desviació del Yang-Tsé i gaudir d’un creuer per un dels paratges més espectaculars d’Àsia a partir d’un creuer pel congost i finalment podreu conèixer els famosos guerrers de Xian; unes 8.000 estàtues de mida humana col·locats en formació de guerra.

ITINERARI

Dia 1: Barcelona - Beijing
Sortida en avió a Beijing, via ciutat de connexió. Nit a bord.
Dia 2: Beijing
Arribada i trasllat a l'hotel. Beijing, centre polític i cultural, és la capital de Xina des del 1.270. Aquesta ciutat es va fer pensant en l'ordre còsmic, fent convergir tot en el seu nucli: la "Ciutat Prohibida". Allotjament.
Dia 3: Beijing / (Mitja Pensió)
Avui coneixerem la famosa "Ciutat Prohibida", que amb les seves 9.999 habitacions està considerat el conjunt arquitectònic més gran i més ben conservat del país; la plaça Tian-an-Men, en la que hi podem trobar edificis com el Museu d'Història de la Revolució, el Mausoleu de Mao i el Monument als Herois del Poble; el Palau d'estiu, amb el bonic llac de Kunming. Dinar. Per la nit, assistirem a una representació d'acrobàcia xinesa. Allotjament.
Dia 4: Beijing / (Pensió Completa)
Sortida per a visitar la Gran Muralla Xinesa, obra colossal que amb més de 5.000km travessa el país des del Mar de Bohai fins al desert del Gobi. Visita del camí sagrat de les 13 tombes Ming, creades el s.XV com a lloc d'enterrament dels emperadors d'aquella dinastia. Dinar. De tornada a la ciutat pararem prop dels emblemes olímpics; el "Niu d'ocell" (l'estadi nacional) i el "Cubell d'aigua" (El centre nacional de natació). Aquesta nit gaudirem per sopar del famós "ànec lacat pekinès" en un restaurant típic. Allotjament.
Dia 5: Beijing - Xian / (Mitja Pensió)
Visita pel matí del Temple del Cel, en el que colors, formes i sons simbolitzen la dualitat cel-terra. Dinar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per sortir en vol cap a Xian. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.
Dia 6: Xian / (Mitja Pensió)
Xian és l'antiga capital de Xina, punt de partida de la famosa "Ruta de la Seda". Admirarem el mauseleu del primer emperador de Xina, Qin Shi Huang, que és on es troba la famosa col·lecció de guerrers de terracota, milers de soldats en formació de batalla i en mida real. Dinar. A continuació anirem a la Gran Pagoda de l'Oca (la qual veurem des de l'exterior), situada en la Porta Sud de la Muralla de la ciutat. Passeig pel barri musulmà on visitarem la Gran Mesquita. Allotjament.
Dia 7: Xian - Chongqing - Embarcament en el creuer / (Mitja Pensió)
A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport i vol amb destí a Chongqing. Arribada i visita panoràmica de la ciutat, un perfecte exemple de coexistència en la Xina actual de tot allò rural i el que és urbà. Embarcament en el creuer. Sopar a bord. Allotjament.
Dia 8: Creuer pel Riu Yang-Tsé / (Pensió Completa)
Navegació pel riu Yang-Tsé. Per la tarda visitarem el Temple de Shibaozhai, situat en un turó a la ribera del riu. Tornada a bord.
Dia 9: Creuer pel riu Yang-Tsé / (Pensió Completa)
Començarem el recorregut pels dos congotos Qutang y Wu, apreciant les muntanyes sobre del riu, els frondosos boscos, les plantacions de tarongers i de té, els salts d'aigua i els pintorescos poblets. Seguirem avançant en el riu fins arribar a Badong, on agafarem unes barques per travessar el corrent del Riu Shengonxi, gaudint dels meravellosos paisatges de salts d'aigua, coves, congostos...
Dia 10: Creuer pel riu Yang-Tsé - Yichang - Shanghai
Visita de la descomunal obra hidràulica dels Tres Congostos i continuació pel congost de Xiling. Desembarcament i trasllat a l'aeroport per sortir en vol cap a Shanghai. Arribada i trasllat. Allotjament.
Dia 11: Shanghai / (Mitja Pensió)
Visita del Jardí del Mandarí Yu, un dels llocs més emblemàtics de Shanghai. Dinar. Continuarem amb el temple del Buda de Jade, famós per les dues imatges reclinat i assegut, de Buda i el moll de la ciutat. Dinar i allotjament.
Dia 12: Shanghai - Suzhou - Shanghai / (Mitja Pensió)
Sortida en tren cap a Suzhou, la "Venècia d'Orient". Visita de la ciutat: El Jardí del Pescador, el més petit i íntim dels jardins de la ciutat, construït durant la dinastia Song i restaurat en el segle XVIII, i el turó del Tigre, on la llegenda explica que es troba la tomba del llegendari fundador de la ciutat, He Lu, i que destaca per la seva alta pagoda inclinada edificada sobre ella. Dinar. Tornada en tren a Shanghai. Allotjament.
Dia 13: Shanghai
Esmorzar. Dia lliure. Allotjament.
Dia 14: Shanghai - Barcelona
Esmorzar. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per sortir en vol cap a Barcelona, via una ciutat de connexió. Nit a bord.
Dia 15: Barcelona
Arribada.

Nota: En cas de què les excluses estiguin tancades per culpa d’una inundació o per obres de manteniment o quan s’acumulin massa vaixells de mercaderies i de turistes, el vaixell no podrà passar i els passatgers seran transportats directament a la ciutat de Yichang. Aquests canvis no es poden preveure.

Inclòs

 • Bitllet d'avió amb línia regular classe turista.
 • 12 nits en els hotels previstos o similars, en règim d'allotjament i esmorzar, inclou 9 dinars i 4 sopars.
 • Guies locals de parla castellana i anglesa durant el creuer.
 • Taxes aèries i carburant (subjectes a canvi segon la data d'emissió del bitllet)

No Inclòs

 • Despesa de 25 dòlars per persona directament en el creuer.
 • Propines: s'aconsella preveure 4€ per persona i dia
 • Qualsevol qüestió que no estigui indicada en l'apartat "inclòs"

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Languages

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”