Viatge en familia: Celebra les Festes amb Santa Claus

mesqueunviatge.cat

Celebra les Festes amb Santa Claus

 • viatge en família
 • viatge a Finlàndia
 • Viatge per nadal
 • Viatge a Laponia

Si ja fa temps que penses que t’agradaria celebrar unes Festes de Nadal d’una manera molt diferent i molt especial tenim la proposta perfecta. Ara tens la possibilitat de passar del 22 de desembre fins al 29 en família amb el mític Santa Claus.  Realment poden ser les Festes perfectes, especialment per als més petits, amb aquest viatge en família.

ITINERARI

Dia 22/12/15: Barcelona - Hèlsinki
Sortida en vol de línia regular amb destinació Hèlsinki. Arribada, trasllat a l'hotel. Trobada amb el guia a la tarda. Allotjament en el glo Hotel a Hèlsinki.
Dia 23/12/15: Hèlsniki - Rovaniemi / Allotjament i esmorzar
Esmorzar buffet a l'hotel. Realitzarem un City Tour amb guia loca que us portarà a l'acolorit mercat del port, la neo-clàssica Plaça del Senat, la Catedral, el monument Sibelius,, la Catedral Ortodoxa russa Uspenski i la famosa església de roca, Temppeliauko. Tarda lliure per a realitzar compres i gaudir del Mercat nadalenc. Trasllat a l'estació de tren per agafar el tren nocturn en cabines privades.
Dia 24/12/15: Rovaniemi / Mitja Pensió
Trasllat de l'estació de tren a l'Scandic Hotel on hi haurà un esmorzar buffet. Rebreu robes tèrmiques que utilitzareu durant l'estada a la ciutat. Després arribareu a la vila de Santa Claus, ubicada en el Cercle Polar Àrtic. Allà coneixereu a Santa Claus i visitareu la seva oficina de correus. Arribada la nit gaudireu d'un sopar tradicional de Nadal. Allotjament a l'Scandic Rovaniemi Hotel.
Dia 25/12/15: Rovaniemi / Mitja Pensió
Esmorzar buffet a l'hotel. Començarem el dia amb una aventura en motos de neu i pesca en el gel. Passarem per rius congelats on després de trencar el gel provarem la nostra sort amb la pesca. Amb begudes calentes i snacks respirarem l'aire pur de Lapònia. A la nit, hi haurà un sopar tradicional finès de Nadal. Allotjament en l'Scandic Rovaniemi Hotel.
Dia 26/12/15: Rovaniemi / Allotjament i Esmorzar
Esmorzar buffet a l'hotel. Una nova aventura ens espera aquest dia: huskies i rens. Visitarem una granja de gossos husky on coneixerem els seus mètodes de criança, alimentació i entrenament. Després gaudireu d'una màgica passejada amb aquests fabulosos gossos. Continuarem fins a una granja de rens, un altre animal especial de la regió. Allà conversarem amb els criadors, que ens preparen una segona passejada en trineu estirat per aquests fantàstics animals. Activitat opcional: safari amb l'objectiu de veure aurores boreals. Alltojament a l'Scandic Rovaniemi Hotel.
Dia 27/12/15: Rovaniemi / Mitja Pensió
Esmorzar buffet a l'hotel. Ens traslladem al parc de la vida silvestre Ranua, on coneixerem la fauna que habita a l'àrtic, unes 50 espècies habiten en el parc, entre elles ossos polars, linxs i ants. De tornada a Rovaniemi agafarem el tren nocturn que ens portarà a Hèlsinki. Sopar a bord i cabines privades.
Dia 28/12/15: Hèlsinki / Allotjament i Esmorzar
Arribada al matí i trasllat a l'hotel per a l'esmorzar. Dia lliure. Sortida en vol amb destinació Barcelona.

[package-include]

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Idiomes

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”