Viatge a Japó: Gran Tour - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Gran Tour de Japó

 • Viatge diferent a Japó
 • Tour per Japó
 • Viatge a Japó
 • viatge tradicional
 • Viatge organitzat al Japó

Japó és un d’aquells destins que per molts dies que hi passis sempre et sorprendrà. Té una gran quantitat de racons per conèixer i una cultura i unes tradicions tan arrelades que per conèixer-les bé t’hi has de passar molts dies. Amb aquest Gran Tour per Japó  volem que tornis havent descobert mil llocs, que coneguis una mica més d’història visitant localitats tan importants com Hiroshima i havent-te barrejat amb el més tradicional i espiritual com per exemple allotjant-te en el temple Budista i fent un trosset de la ruta de Kumano. Esperem que aquest viatge al Japó et faci viure l’autèntica cultura nipona.

ITINERARI

Dia 1: Barcelona - Osaka
Sortida en avió fins a Osaka via ciutat de connexió. Nit a bord.
Dia 2: Osaka - Kyoto
Arribada, recepció i trasllat a Kyoto. La resta del dia serà lliure per a gaudir de la ciutat. Allotjament.
Dia 3: Kyoto / (Mitja Pensió)
Al matí, visita de la ciutat, incloent el Temple Kiyomizu, amb una enorme balconada oferint impressionants vistes de la ciutat, el Santuari Shintoista de Fushimi Inari i el Castell de Nijo, que va ser la residència del Shogun Tokugawa, de delicada arquitectura i sòbria decoració. Dinar en un restaurant. Continuació de la visita per a conèixer el Temple de Kinkakuji, construït pel Shongun i també anomenat "pavelló daurat" per les làmines d'aquest metall que el recobreixen. Allotjament.
Dia 4: Kyoto
Esmorzar. Dia lliure. Els proposem fer una excursió opcional de mig dia a Nara, la capital més antiga de Japó, incloent el temple Todaiji, amb el gran Buda "Daibutsu", el Parc dels cérvols sagrats i el Santuari Shintoista Kasuga. Tornada a Kyoto. Allotjament.
Dia 5: Kyoto - Himeji - Kurashiki - Hiroshima / (Mitja Pensió)
Sortida cap a Himeji per carretera. Visita del castell medieval de Himeji, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en el 1993. Se'l coneix també com "Castell de la garsa blanca" degut al color blanc brillant del seu exterior. Dinar en un restaurant. A la tarda, visita de Kurashiki coneixent l'antiga residència de la família Ohashi i el barri històric de Bikan. Trasllat a l'estació de Shin-Kurashiki per prendre un tren-bala "kodama" amb destí Hiroshima. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament. Nota: l'equipatge principal s'envia directament de Kyoto a Hiroshima arribant el dia següent, pel què s'haurà de preveure d'agafar una bossa de viatge amb el necessari per una nit.
Dia 6: Hiroshima
Esmorzar. Visita de la ciutat: el Parc Commemoratiu de la Pau, el seu Museu i la Cúpula de la Bomba Atòmica. Continuarem cap a l'illa de Miyajima, famosa pel seu Tori (porta) en el mar, on visitarem el santuari shintoista d'Itsukushima. Tornada a Hiroshima. Allotjament.
Dia 7: Hiroshima - Koyasan / (Pensió Completa)
Sortida cap a Shin - Osaka en tre-bala "Nozomi" cap a Shin-Osaka. Arribada i sortida per carretera cap a Koyasan. Dinar en un restaurant. Arribada a Koyasan i visita de la Muntanya Sagrada amb el Temple de Kongobuji i el Mauseleo de Okunoiun. Trasllat al "sukhubo" (monestir). En el monestir el sopar és vegetarià. Allotjament. Nota: L'equipatge principal s'envia directament d'Hiroshima a Osaka, amb la qual cosa cal agafar una bossa de viatge amb el que sigui necessari per a les dues nits.
Dia 8: Koyasan - Ruta de Kumano - Kawayu Onsen / (Pensió Completa)
Els que ho desitgin podran matinar per a assistir als rituals religiosos del monestir budista. Avui l'esmorzar serà típicament monacal (vegetarià). Sortida al lloc sagrat de Kumano. Dinar en restaurant. Per la tarda recorrerem part de l'antiga ruta de peregrinació Kumano Kodo (90 minuts). Aquesta ruta, per als japonesos, és similar al "Camino de Santiago". L'excursió acaba en el principal recinte de la ruta de peregrinació i l'Oyunohara (el recinte antic de Kumano Hongy Taisha). Trasllat al Ryokan. Sopar en el ryokan. Allotjament.
Dia 9: Kawayu Onsen - Shirahama - Osaka
Esmorzar en el ryokan. Trasllat a l'estació de Shirahama per a agafar un tren express-limitat "Kuroshio" cap a Osaka (Tennoji). Arribada. Per la tarda farem un passeig utilitzant el transport públic per a conèixer el mirador "Jardí flotant" en l'edifici Umeda Sky. Trasllat a l'hotel i allotjament.
Dia 10: Osaka - Kanazawa
Esmorzar. Sortida en tren express-limitat "Thunderbird" a Kanazawa. Arribada i visita de la ciutat: el jardí de Kenroku-en, el mercat Oumicho, el barri Higashi Chayagai i el barri Nagamachi on visitarem l'antiga residència dels samurais Nomura. Trasllat a l'hotel. Allotjament. Nota: l'equipatge principal serà enviat directament d'Osaka a l'hotel de Tokyo, amb la qual cosa cal preveure d'agafar una bossa amb el necessari per a aquestes dues nits a Kanazawa i a Takayama.
Dia 11: Kanazawa - Shirakawago - Takayama / (Pensió Completa)
Sortida cap a Shirakawago, localitat plena d'encant, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, que és famosa per les seves cases Gassho-zukuri. Continuarem cap a la ciutat de Takayama. Dinar en un restaurant. Visitarem el Yatai Kailkan, sala d'exposició de les carrosses utilitzades en les festivitats i dels seus carrers tradicionals, el Takayama Jinja (edifici de l'antic govern samurai) i el carrer Kami-sannomachi. Sopar en l'hotel. Allotjament.
Dia 12: Takayama - Nagoya - Hakone - Tokyo / (Mitja Pensió)
Trasllat a peu a l'estació de Takayama per sortir en tren express-limitat "Hida" a Nagoya. Arribada i continuació a Odawara en tren-bala Hikari. Arribada i sortida cap a Hakone amb un mini-creuer pel llac Ashi. Pujada en telefèric a la muntanya Komagatake, des d'on, si les condicions ho permeten, es podran veure unes vistes precioses del mont Fuji. Sortida cap a Tokyo per carretera. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament. Nota: Depenent de les condicions climatològiques, les visites es poden veure canviades per unes altres. La visita panoràmica del Mont Fuji també dependrà de la meteorologia. De juny a setembre (estiu japonès) és molt difícil veure'l ja que està recobert de núvols.
Dia 13: Tokyo
Esmorzar. Començarem la visita de mig dia per Tokyo, que inclou: la Torre de Tokyo, la Plaça del Palau Imperial i, per últim, el Temple Budista d'Asakusa Kanyon, al que s'hi arriba per l'animat carrer comercial "Nakamise". Per acabar, visitarem Asakusa. Tornada a l'hotel a càrrec del client. Allotjament.
Dia 14: Tokyo
Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la capital de Japó, ciutat que barreja, com poques, el més tradicional i el més modern. Opcionalment li proposem una excursió a Nikko amb dinar inclòs. Allotjament.
Dia 15: Tokyo - Barcelona
Esmorzar. A l'hora prevista trasllat a l'aeroport per sortir en avió a Barcelona, via ciutat de connexió. Arribada.

Inclòs

 • Bitllets en línia regular i classe turista.
 • 13 nits en els hotels previstos o similars, en règim d'allotjament i esmorzar, inclou 6 dinars i 3 sopars
 • Guia assistent de parla castellana durant tot el circuit excepte els trajectes en "tren-bala" des de Kyoto a Odawama i d'Hiroshima a Shin-Osaka; en tren express-limitat de Shirahama a Osaka, d'Osaka a Kanazawa, de Kanazawa a Nagoya i de Nagoya a Odawara.
 • Visites en autobús, mini bus, cotxe privat, taxi o transport públic depenent del nombre de passatgers.
 • Taxes aèries i carburant (Sotmeses a revisió segons la data d'emissió dels bitllets)

No Inclòs

 • Qualsevol qüestió que no estigui indicada en l'apartat "inclòs"

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Languages

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”