Viatges amb nens: Alemanya - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Viatges amb nens: Alemanya

 • Visita al museu del Porsche
 • Viatge a Alemanya amb nens
 • Viatge a Alemanya
 • Escapada a Munich

Recorre el millor del sud d’Alemanya pensant en els més petits. El viatge inclou l’entrada al Playmobil Funpark situat molt prop de Nuremberg i al famós Parc Legoland d’Ulm. Durant l’estada de 3 nits a Selva Negra s’inclou a més l’entrada a més de 50 atraccions turístiques i transports com a vaixells, trens, telefèrics, etc. Fer viatges amb nens és possible!

 

ITINERARI

Dia 1: Arribada a Alemanya
Presentació en el teu aeroport d'origen 90 minuts abans de l'hora prevista de sortida del vostre vol cap a Alemanya. Facturació, embarcament i sortida amb destí Frankfurt. A l'arribada recollida del cotxe de lloguer que utilitzareu tota la setmana i sortida cap a la ciutat de Nuremberg, és un viatge d'unes dues hores. Si aneu bé de temps us recomanem una parada a la ciutat de Würzburg, una de les més boniques d'Alemanya. Check-in a l'Hotel Maritim 4* de Nuremberg. Sopar inclòs en el preu i primera nit a Alemanya.
Dia 2: Playmobil Park - Nüremberg
Desdejuni. Avui t'incloem en el preu l'entrada al Parc Playmobil Park, amb tot tipus de jocs basats en figures de Playmobil. És un lloc ideal per a nens petits i majors, situat al costat de la ciutat de Nuremberg. Dedica també temps per visitar Nuremberg, una ciutat que us fascinarà. Malgrat ser una ciutat important i capital de la regió de Francònia, el casc històric emmurallat al peus del castell medieval li confereix un gran encant. És un lloc ideal per passejar i deixar-se seduir per la història. Nit en Nuremberg.
Dia 3: Nüremberg - Munich - Ulm
Després del desdejuni preneu l'autopista que en menys de dues hores us deixarà al centre de Munich, la capital de Baviera. És una ciutat molt bonica amb nombrosos punts d'interès. A més del casc històric destaquem tres punts indicats per visitar amb els nens. El Olympia-Park en les instal·lacions dels Jocs de 1972 té tot tipus d'atraccions entre les quals destaquen el Tour d'Aventura, la torre olímpica o la caminada pels sostres. El Deutsche Museum o Museu Alemany és un dels millors museus de tècnica, ciència i tecnologia del món amb tot tipus d'exhibicions. Els nens simplement al·lucinaran. L'última opció és Bavaria Filmstadt, la ciutat del cinema. Un parc temàtic sobre el setè art amb tot tipus d'atraccions com la pel·lícules de Astèrix o cinemes en 4 Dimensions. A la tarda preneu l'autopista que en hora i mitja us deixarà a Ulm. Check-in i sopar inclòs a l'Hotel Maritim Ulm 4*. Nit a Ulm.
Dia 4: Legoland Park
Després del desdejuni ens espera una dels milloris experiències del viatge per als nens, el Parc Legoland d' Ulm. Tens l'entrada al Parc inclosa en el preu del viatge. Es tracta d'un gran parc d'atraccions construït amb peces de Lego. Té gran quantitat d'atraccions per a nens i per a adults i tot tipus de xous, botigues, restaurants, etc. És molt divertit i alhora molt original pels elements amb els quals està construït. Nit a l'Hotel Maritim d'Ulm.
Dia 5: Ulm - Munich
Després d'esmorzar puc seguir coneixent la ciutat d'Ulm o dirigir-diectamente per autopista a la ciutat de Munic a la qual arribaràs en poc més d'una hora i mitja. Munic, la capital de Baviera, és una ciutat molt bonica amb nombrosos punts d'interès. A més del nucli històric destaquem tres punts indicats per visitar amb els nens. L'Olympia-Park a les instal·lacions dels Jocs de 1972 té tot tipus d'atraccions entre les quals destaquen el Tour de Aventura, la torre olímpica o la caminada pels sostres. El Deutsche Museum o Museu Alemany és un dels millors museus de tècnica, ciència i tecnologia del món amb tot tipus de exhibiciones.Los nens simplement a al·lucinar. L'última opció és Bavaria Filmstadt, la ciutat del cinema. Un parc temàtic sobre el setè art amb tot tipus d'atraccions com la pel·lícules d'Astèrix o cinemes en 4 Dimensions. Check-in a l'Hotel Maritim Munic 4 *. Sopar inclòs en el preu i nit a Munic.
Dia 6: Munich
Esmorzar. Avui t'incloem en el preu l'entrada al Zoo de Hellabrunn. un dels més grans d'Alemanya, on a més d'admirar els seus més de 19.000 animals de gairebé 750 espècies diferents, els més petits podran gaudir del zoològic per a nens, que inclou un parc infantil d'aventures i un zoològic en el qual podran acariciar a alguns dels animals. Nit a l'Hotel Maritim de Munic.
Dia 7: Munich – Parc Natural de la vall d'Altmühl – Nuremberg
Avui és un dia per dedicar a la natura, de camí a Nuremberg es troba el Parc Natural de la vall de Altmühl, que amb els seus 3000 km² és un dels majors parcs naturals d'Alemanya, està format per grans boscos de faigs i coníferes, belles prades, així com roques calcàries i pedreres abandonades. En ell també es troben petits llacs i estanys, a més del riu Altmühl el qual creua el parc des del nord-oest cap al sud-est, aquest va formant suaus meandres i és un riu ideal per navegar. El parc disposa d'una àmplia xarxa de senders senyalitzats per caminar així com gairebé 800 km de carrils-bici. També s'han instal·lat panells d'informació i orientació. El riu Altmühl és apreciat per famílies i piragüistes sense experiència ja que s'han condicionat embarcadors, àrees recreatives, lavabos, mòduls per a recollida selectiva de residus i panells informatius. En alguns llocs al llarg del riu Altmühl es poden llogar piragües. Una gran part de la comarca d'Eichstätt està situada dins dels límits del parc natural i on es troba el Centre d'Informació de la Comarca d'Eichstätt i el Parc Natural de Altmühltal, aquí trobaràs tota mena d'informació i fullets de la zona. Després de passar el dia en plena natura és hora de continuar el viatge per arribar a Nuremberg. Check-in a l'Hotel Maritim 4 * de Nuremberg i nit a Nuremberg.
Dia 8: Retorn des de Nüremberg
Després de l'esmorzar tens temps lliure fins l'hora indicada per a la devolució del cotxe de lloguer, mínim unes dues hores abans de l'hora prevista de sortida del vol. Facturació i embarcament destí al vostre aeroport d'origen. Arribada i fi del viatge.

Inclòs

 • Vols anada i tornada a Frankfurt.
 • Taxes d'aeroport.
 • 7 dies cotxe de lloguer km il·limitats, assegurança a tercers, col·lisió i robatori amb franquícia.
 • 3 Nits a l'Hotel Maritim 4* de Nuremberg amb 3 desdejunis i sopa la primera nit.
 • 2 Nits a l'Hotel Maritim 4* de Ulm amb 2 desdejunis i sopa la primera nit.
 • 2 Nits a l'Hotel Maritim 4* de Munich amb 2 desdejunis i sopa la primera nit.
 • Entrades al Playmobil Funpark, al Parc Legoland de Ulm i el Zoo Hellabrunn de Munich
 • Despeses de Gestió.

No Inclòs

 • Qualsevol altra qüestió no indicada en l'apartat "inclòs".

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

Languages

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”