Santa Lucía, un petit paradís - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Santa Lucía, un petit paradís

Santa Lucía és una preciosa illa volcànica situa da al mar Carib que compta amb exuberants selves tropicals, ondulats camps agrícoles i platges completament verges. A més a més, és un dels llocs on el vent bufa més fort degut a la direcció dels vents elisis, que entren des del mar fins a la costa meridional.

Poc a poc, aquest petit paradís es va omplint de turistes, però abans de què això passés, les exportacions de banana són les que mantenien l’economia especialment des que en l’any 1964 es va deixar de produir sucre. En adonar-se de què l’illa tenia molta potencialitat com a destí turístic, el govern s’esforça per diversificar l’oferta.

No hi ha cap mena de dubte, de què el lloc té molt per oferir; unes illes espectaculars, un paisatge muntanyós preciós, el volcà Qualibou, les seves orquídies i plantes exòtiques, les carreteres delimitades per flors, etc. La influència britànica i francesa encara és gran tot i la gran oposició que hi van oferir els nadius. Va ser en el 1979 quan Santa Lucía va aconseguir la independència.

La combinació perfecta d’amabilitat, hospitalitat i l’entorn fan de Santa Lucía un lloc ideal per passar les vacances.

viatge a Santa LucíaViatges diferents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *