Tailàndia rescata 147 felins d'un temple budista - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Tailàndia rescata 147 felins d’un temple budista

Per fi s’ha posat punt i final a la vida del polèmic temple dels Tigres de Kanchanaburi, Tailàndia en trobar-se 40 cries de tigre en un congelador.
tigre 2

Uns 300 militars van entrar per a confiscar els 147 tigres que vivien en aquest temple que ja fa anys que està sota sospita de maltractament als animals amb l’objectiu de generar diners de les visites dels turistes. Tan els monjos com l’equip de “voluntaris” van intentar bloquejar l’accés com ja havien fet en anteriors ocasions.

Ben aviat es van donar a conèixer les fotos que se’ls havia fet a les petites cries i ràpidament es va posar el crit al cel en publicar-se en les xarxes socials les imatges tan macabres.

N’hi ha qui diu que l’objectiu d’aquesta pràctica era el contraban perquè la carn d’aquests felins és molt valuosa en la medicina tradicional xinesa.

Les autoritats locas han mantingut una llarga disputa legal amb aquest monestir des què en el 2001 hi van trobar 7 tigres sense cap mena de documentació en les seves instal·lacions.

A nivell internacional també ha estat molt vigilat i criticat. Nombroses ONG’s i també la Revista National Geographic havien acusat al temple de promoure el comerç il·legal d’espècies protegides i la venta de tigres. Fins i tot en el 2014, tres felins van desaparèixer sense que ningú pogués explicar-ne les causes. Un any més tard, les forces de seguretat tailandeses van confiscar 6 ossos negres asiàtics també inclosos en la llista d’espècies en perill d’extinció.

A principis d’aquest any, una organització dedicada a la protecció dels animals, Cee4life, va difondre un informe amb informació extreta de la famosa revista anomenada anteriorment, la National Geographic, en el què deia que el temple, en realitat, era una instal·lació de criança i comerç il·legal de vida salvatge. La investigació va denunciar també la mort d’un nombre sense precedents de tigres i altres animals protegits i que el temple seguia actuant amb tota la impunitat sota la protecció de monestir budista.tigre

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *