Viatge a Bolivia: "La laguna colorada" - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

La “Laguna Colorada” de Bolivia, un llac vermell.

La natura, en moltes ocasions, ens ofereix uns colors tan bonics que qualsevol amant de la fotografia voldria apoderar-se.  Un d’aquests llocs és la “Laguna Colorada” que es troba en la Reserva Nacional de Fauna Andina Eduardo Abaroa, molt a prop del famós salar de Uyuni de Bolivia. Aquest llac es caracteritza pel color vermell de les seves aigües, que ho deu als sediments i pigments d’algunes algues.

Una característica curiosa d’aquest llac és que no sempre té el mateix color. Depenent del moment del dia, del clima i de la llum que faci els tons canvien, des de més marronosos a un vermell més intens.

Amb una superfícies d’uns 54km2 i una profunditat mitja de 35 centímetres, és un lloc ideal per a moltes aus de la zona, especialment dels flamencs andins, que s’apropen a aquestes aigües per nodrir-se de minerals per a poder fer la migració. Recordem que està a prop d’un dels desertes de sal més grans del món. Aquesta àrea protegida, és una de les més visitades de Bolivia. Us recomanem aquesta laguna si feu un viatge a Bolivia. Us encantarà!

viatge a Bolivia viatges diferentsFont fotografia: “togetherontheworld.blogspot.com.es”