L'entrada a la Terra de Jules Verne - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

L’entrada a la Terra de Jules Verne es troba a Islàndia

Molts de vosaltres haureu llegit “Viatge al Centre de la Terra” de Jules Verne. Bé, doncs, si voleu saber on es troba l’entrada a aquest meravellós món és a Islàndia, més concretament en el volcà Snæfellsjökull. El més curiós del tema, però, és que Jules Verne mai va estar a Islàndia, però es va documentar veritablement bé per arribar a dur el professor Otto Lidenbrook, al seu nebot Axel i al guia local Hans fins al centre de la Terra.

Aquest volcà es troba a la península de  Snæfellnes, una preciosa zona d’Islà ndia que es situa a l’oest del país i que té molts llocs dignes de ser visitats. És un dels glaciars volcànics més bonics del planeta. Té una alçada de 1450 metres  i la seva caldera es caracteritza per tenir 3 pics.

Si us agradaria arribar-hi heu de fer-ho amb avioneta i en bus, contractant l’excursió des de Reykjavik, o bé en cotxe pel vostre compte. Existeixen tres rutes principals per poder arribar fins a dalt de tot. Per pujar-hi, pots fer-ho per les rutes Arnastapi, Ólafsvík i també la Modulaekur. Aquesta última us obligarà a fer nit a la glacera, ja que és més llarga. Si aconsguiu arribar a dalt de tot, la satisfacció serà enorme perquè el premi és contemplar l’entrada al centre de la Terra i també les meravellos vistes que s’hi poden observar.svinafellsjokull-glacier-iceland-cr-alamyviatge a Islàndia

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *