Un viatge a Japó passa per visitar les 10.000 torii

mesqueunviatge.cat

El temple de les 10.000 portes

Viatges al Japó

El Fushimi Inari Taisha està considerat com el Temple de les 10.000 portes i es localitza a les afores de Kyoto. És una autèntica delícia visual i un luxe per a totes aquelles persones que els agrada la fotografia.

Aquest és un santuari sintoista. El sintoisme és la religió nativa de Japó i és la segona més seguida. La primera és el budisme. Creuen en els Kami, els esperits de la natura.

Si teniu la sort de visitar el Fushimi Inari Taisha hi trobareu tot aquest conjunt de portes distribuïdes al llarg de 4 km que s’han construït gràcies a les donacions d’empresaris i comerciants dedicades a l’esperit d’Inari, patrona dels negocis. Per cada porta han arribat a pagar entre 400.000 i 1.000.000 de yens, és a dir, entre uns 3.500 i uns 9.000 euros.

Dintre del recinte del temple, hi podreu trobar també uns  32.000 petits santuaris anomenats bunsha; diferents temples escortats per estàtues de guineus, que són l’esperit del bosc representat en aquest animal i que tenen la funció de protegir els boscos i els pobles (aquest esperit té una estreta relació amb el déu Inari, el déu de la fertilitat, l’agricultura i l’arròs);  i, per als amants del cinema, hi trobareu un dels racons on es va gravar la pel·lícula “Memòries d’una Geisha”.

Us animeu a visitar-lo?

Viatge a Japó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *