Viatges diferents; banyar-se amb taurons - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Els 5 millors llocs on banyar-se amb taurons

Si ets un amant dels viatges diferents i de les emocions fortes, sense cap mena de dubte aquesta és la teva activitat; banyar-se entre taurons blancs. A continuació et deixem una llista dels 5 millors llocs per poder fer aquesta activitat i gaudir d’una experiència inoblidable.

 

Gansbaai (Sudàfrica)

Aquesta está considerada un dels llocs més emblemàtics per a banyar-se amb el gran tauró blanc. És fàcil trobar un vaixell que et porti a l’illa de Seal i que et submergeixi dins d’una gàbia per observar aquests grans animals aquàtics. Algunes de les agències que t’hi trobaràs fins i tot no et demanen el certificat de bussejador. T’animes?

 

Port Lincoln (Austràlia)

A Port Lincoln et pots trobar amb Rodney Fox, un dels més grans experts del món del busseig amb taurons. Podràs realitzar expedicions que incloguin tot tipus d’explicacions sobre la manera de viure de l’esqual i immersions amb gàbia on podràs entrar i sortir sempre que ho desitgis.

En trobar-se en aigües del golf i les illes del golf d’Spencer i el Pas d’Espinosa, s’anima a què tothom que vulgui participi en programes d’investigació i també de gaudir de les accions i hàbits dels taurons.

 

Bahames

Cada any milers de turistes s’apropen a les platges de Nassau per poder veure preciosos peixos i coralls. Tot i així, cada any el nombre de viatgers que se senten atrets pels taurons d’aquest escull i poder veure taurons de punta negra o blanca augmenta. Aquest és un bon lloc per gaudir de la immersió dels taurons però també de tot l’ecosistema de la zona.

 

Sud de Califòrnia (Estats Units)

El tauró martell, el tauró tigre, taurons blancs i el marrajo són les espècies d’esquals per excel·lència d’aquesta zona. Des de la seguretat d’una gàbia de ferro i armats amb una sola càmera, els bussejadors poden observar aquests grans i impressionants peixos.

 

Illa Holbox (Mèxic)

Aquesta illa és el lloc perfecte per poder observar el peix més gran; el tauró balena. Els autòctons l’anomenen “Domino” perquè té taques blanques a l’esquena. Pot arribar a mesurar fins a 30 peus de llarg. Tot i la seva grandària, només s’alimenta de plancton, així que si us fa una mica de por aquesta experiència, podries començar per aquí, ja que no cal que tinguis cap por.

 

Viatge d'aventura viatges diferents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *