Shakespeare and Company, molt més que una llibreria - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Shakespeare and Company, molt més que una llibreria

Rutas por París

Si algun dia viatges a París i, a més a més, ets un enamorat dels llibres, tens com a tasca obligada visitar aquesta llibreria anomenada Shakespeare and Company. Es troba situada en el cinquè districte de París, concretament al carrer de Bûcherie número 37. És un edifici molt senzill, de dues plantes, que té habitacions petitones repartides de manera laberíntica i on les seves parets estan tapissades amb llibres.

Cal dir, però, que aquesta llibreria és un homenatge a l’original, que es trobava al carrer de l’Odéon que va haver de tancar per culpa de la invasió Nazi.

Aquesta llibreria va ser, fins i tot i durant força temps, un refugi per a viatgers. Actulament és considerat un temple del llibre i no és permès fer fotografies dins, especialment els turistes, ja que així no molestaran els lectors i clients que es troben immersos llegint un llibre o triant el seu futur exemplar.

Us deixem un enllaç amb la web de la llibreria, per si voleu conèixer una mica més de la seva història. web de Shakespeare and Company

Viatges diferents a París

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *