Viatges diferents: l'skylodge adventure suite - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Skylode Adventure Suite – un hotel d’altura

A Perú, la divisió d’investigació i desenvolupament de Natura Vive va voler crear un projecte en el que el més important fos l’experiència de viure el més a prop possible i de la manera més original  el fet d’estar a la muntanya, és per aquest motiu que van crear un refugi completament transparent i que està absolutament penjat en el penya-segat. D’aquesta manera tothom que s’hi allotgi podrà apreciar i gaudir de les meravelloses vistes de la vall i la infinitat d’estrelles que s’hi poden contemplar a les nits.

 

Cada mòdul ocupa uns 7,5 m de llarg i 2,6 d’alçada i d’amplada. Està compost per 4 llits, un menjador i un bany privat, format per un inodor i una pica per a rentar-se les mans. En canvi, els llits estan preparats amb coixins, vànoves de plomes i llençols de bona qualitat, d’aquesta manera ningú passarà fred a 400 metres d’alçada. Els mòduls estan fabricats d’alumi  ni aero-espacial i policarbonat d’alta resistència. Una vegada et trobes dins del mòdul, la persona es pot treure els materials de seguretat (l’arnés), degut a què l’única manera de sortir és per una petita finestreta que es troba en la part superior.

La il·luminació és totalment ecològica, funciona amb energia solar.

Per a accedir a aquest hotel tan especial que es troba localitzat a la Vall Sagrada a Cusco, Perú, s’ha de fer a través d’una via ferrata, passant pel pont penjat; o pel camí del zipline i la seva tirolesa.

 

viatges a midaviatges d'aventura

viatges diferents