On passem el cap d'any? - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

On passem el cap d’any?

5 propostes per passar el cap d’any

Si estàs una mica cansat de passar el cap d’any sempre al mateix lloc, aquest és el teu post perfecte. Et proposem 5 llocs ideals on rebre el nou any. T’hi animes?

Un creuer pel Mar Roig

Existeix la proposta de realitzar un creuer visitant Dubai (EAU), Muscat (Omán), Sir Bani Yas (Emiratos) i Abu Dhabi (EAU). Un cap d’any molt diferent en un vaixell impressionant i en uns països ben espectaculars.Cap d'any a Dubai

 

Nadals càlids a les Seychelles

Durant les festes de Nadal, les illes encenen llums de colors. El més típic és participar en una de les múltiples festes que es fan a les platges, fins i tot hi ha un resort que el 20 de desembre ja s’ompmle de regals, rom i pastissis típics de Nadal. Fins i tot, en el servei d’habitacions inclouen detalls especials. 

Cap d'any a les Seychelles

 

Descobrint les platges de Gàmbia

Gàmbia és un dels destins menys freqüentats pels turistes espanyols, però és una llàstima perquè hi ha un creuer pel riu que travessa el país que et fa descobrir Banjul, Jangjiang, Bureh, Kanilai i Makasutu. Unes autèntiques meravelles.

Viatge a Gàmbia

 

Sopar per a tots a Marrakech

Encara que el Marroc no celebra el Nadal com ho fem aquí, els seus carrers s’omplen de visitants que aporten un ambient únic. Des del 24 de desembre fins a l’Any Nou, La Mamounia s’engalana amb un programa molt complet en el que es possible tastar una gran multitiud de plats esplèndids. A més a més, Olmac, un dels macs més famosos, realitza una fantàstica funció que precedeix una gran festa musicalitzada pel duo Dihan Moore, els Serge Dione i la prestigiosa Dj noruega Miss Vixen.

Viatge a Marrakech

 

Passar la nit al fantàstic hotel Amanpulo, a Filipines

El riu Puerto Princesa és considerat com una meravella natural i es troba a l’illa de Pamalican. Amb 5 km de llarg i 7km2 de corall, està ocupada per aquest resort que disposa de platges blances, vegetació única i, fins i tot, un aeroport propi. T’agradaria passar-hi la nit més màgica de l’any?

Viatge a Fillipines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *