viatjar per Europa: 5 dels pobles més bonics - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

5 dels pobles més bonics d’Europa

viatge a santorini

Si vols viatjar per Europa però no tens cap destí en concret, de vegades pot resultar difícil triar-ne un, ja que hi ha molts pobles i ciutats plens d’encant, d’història i tradicions i de racons espectaculars. Per ajudar-te a triar, hem fet un llistat de 5 pobles que més ens criden l’atenció. Esperem que us siguin d’ajuda.

 

1.Funes (Itàlia)

Funes és un petit poble ubicat al Tirol italià. Hi destaca la seva preciosa església i, especialment, la seva ubicació, ja que té un paisatge envejable que desprèn tranquil·litat i frescor.

viatge al tirol italià

 

2. Rothenburg ob der Tauber (Alemanya)

Alemanya és un d’aquests països que té molts poblets que semblen extrets d’un conte. Aquest poble pertany a l’estat de Baviera i en sí mateix ja és una atracció turística ja que és una vila medieval en perfecte estat de conservació. En ella s’hi han rodat diverses pel·lícules. És famós, però, per ser on va créixer Pinotxo en la pel·lícula de Walt Disney. És molt recomanable visitar-lo en l’època nadalenca.

viatge a Alemanya

 

3. Castle Combe (Anglaterra)

Aquest petit poble té uns 350 habitants i es troba a Wiltshire, Anglaterra. Si cerques pau i tranquil·litat és un destí perfecte. Va ser classificat pel diari “The Times” com un dels llocs més bonics del país.

Viatge a Anglaterra

 

4. Oia (Grècia)

Aquest és un dels pobles més coneguts de la llista. Es troba a l’illa de Santorini i és parada obligatòria de molts creuers. Situat en el cràter d’un volcà, és  poble preciós en el que hi destaquen les seves casetes blanques amb sostres blaus, molt ben conservades i també la gran quantitat de llocs perfectes per a fer-se una fotografia, especialment al capvespre durant la posta de sol. És un considerat un dels llocs més romàntics del continent.

viatge a santorini

 

5. Bled (Eslòvènia)

En el llac Bled, en els alps Julians, a Eslovènia, s’hi troba ubicat aquesta petita població. És coneguda principalment per al seu llac glacial, pels seus castells i les seves esglésies situades als boscos dels voltants. És un lloc força turístic però és a l’aristocràcia europea els hi agrada molt passar-hi uns dies. viatge a Eslovènia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *