Viatge a les Galápagos - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Viatge a les Galápagos

  • Viatge noces a les Galápagos
  • Playa Tortuga - Viatge a les Galápagos
  • Viatge a Equador
  • Viatge a Perú
Comparteix

Viatge a les Galápagos

Dos països que comparteixen frontera, però alhora són molt diferents i diversos. En aquest recorregut combinem perfectament la riquesa arqueològica del Perú amb els encants naturals de les Galápagos. En aquest recorregut podreu visitar les àrees arqueològiques més importants del Perú, com la Vall Sagrada dels Inques o el Machu Picchu, la màxima expressió de la cultura Inca localitzada entre muntanyes i la natura més salvatge que podreu veure a les illes Galápagos.

Si ho desitgeu, també podem fer a mida la vostra ruta partint de les vostres necessitats i interessos. Assessorats pel nostre corresponsal local podem preparar el viatge perfecte per a vosaltres. Només cal que omplis el formulari que es troba al final del viatge, ens truquis al 93 664 59 17 o al 660 29 25 16 o ens escriguis a info@mesqueunviatge.cat

Altres viatges a mesqueunviatge.cat

ITINERARI

Dia 1: Barcelona - Lima
Sortida en vol amb destinació Lima. Arribada i allotjament.
Dia 2: Lima
Esmorzar. Visita de la ciutat de Lima, la més poblada del país. Recorregut panoràmic per la Huaca Pucllana, lloc arqueològic de la cultura de Lima. Trasllat al centre històric de la ciutat per visitar l'Església i el Convent de Sant Francesc; la Plaça Major, on es troben la Catedral de Lima amb la seva sagristia major i la tomba del conqueridor i fundador de la ciutat Francisco Pizarro; el Palau de Govern; el Palau Municipal i loficina de correus. Visita a l'Església de San Francisco, conformades per les esglésies de San Francisco, La Soledad i El Miracle, d'arquitectura barroca, i les catacumbes. Recorregut panoràmic per la zona moderna de la ciutat; els barris de Sant Isidre i Miraflores, admirant les vistes de l'oceà Pacífic. Tarda lliure.
Dia 3: Lima - Cusco
Esmorzar. Sortida en vol a Cusco. A la tarda, visitarem la ciutat des de la Plaça d'Armes i les 4 ruïnes limítrofes situades a la perifèria de Cuzco. Coneixerem el Temple del Sol o Korikancha, construït pels Inques i parcialment destruït durant els primers anys de la conquesta, la Catedral del Cuzco, resultat de diversos projectes; Sacsayhuaman, fortalesa considerada juntament amb la ciutat del Cuzco, una de les noves 7 meravelles del món; Qenqo, laberint o ziga-zaga en la llengua quítxua, que es pensa que va ser un lloc d'adoració a la mare terra, la Pachamama; Puca Pucara, torrassa vermella en llengua quítxua; centre administratiu i militar com a lloc de control del Camí Inca, situat en un lloc estratègic del camí cap a l'Antisuyo, província amazònica Inka i Tambomachay conegut com Els Banys de l'Inca i considerat com un lloc de culte a l'aigua, on s'expressa novament l'alt grau de mestratge en enginyeria hidràulica dels Inques.
Dia 4: Cusco - Pisac - Ollantaytambo - Valle Sagrado / (Mitja Pensió)
Sortida cap a la Vall Sagrada dels Inques. Començarem la visita al mercat local i el lloc arqueològic de Pisac, un dels més importants i visitats de la Vall Sagrada; amb la seva forma de la perdiu de puna. Es troba dividit en dues zones, l'antiga, ubicada a la part alta, un lloc arqueològic incaic; i l'actual, a la vall, que data de l'època colonial. A la tarda visitarem el poble inca i la fortalesa d'Ollantaytambo, que s'aixeca sobre veritables fonaments inques; la distribució de les cases i els seus canals que proveeixen el poble d'aigua de les glaceres es manté intacta malgrat la presència dels conqueridors a la zona. Sopar a l'hotel.
Dia 5: Vall Sagrat (Machu Picchu) - Cusco
Esmorzar. Sortida des d'Ollantaytambo amb tren, per recórrer espectaculars paisatges andins a través de la Vall d'Urubamba fins a Machu Picchu Poble, per visitar la impressionant ciutat perduda dels Inques, Un dels un dels conjunts monumentals més impressionants del planeta i reconegut per la UNESCO com Patrimoni Cultural de la Humanitat. Centre productiu, administratiu, religiós i militar; l'expressió més completa de la perfecció de l'arquitectura Inca i considerada una de les 7 meravelles del món. Descens a Machu Picchu Poble. A la tarda, tornada amb tren a Valle Sagrado, per continuar amb autobús a Cuzco.
Dia 6: Cusco - Lima
Esmorzar. Matí lliure. Sortida en vol amb destinació Lima i allotjament a l'hotel de l'aeroport.
Dia 7: Lima - Quito
Esmorzar. Sortida en vol a Quito. Sant Francesc de Quito, capital de la República d'Equador, situada a la serralada dels andes i envoltada de dotze volcans, va ser construïda sobre els fonaments d'una antiga ciutat Inca, famosa per posseir el centre històric més ben conservat d'Amèrica, amb diverses esglésies dels segles XVI i XVII i una arquitectura que barreja estils europeus, moriscs i indígenes, on s'hi inclouen la Catedral Metropolitana a la Plaça Gran, l'Església de Sant Francesc, el conjunt arquitectònic religiós més gran de tot Amèrica i l'església jesuïta altament decorada de la Companyia de Jesús.
Dia 8: Quito
Esmorzar. La capital més antiga d'Amèrica del Sud va ser la primera ciutat declarada per la UNESCO Patrimoni Cultural de la Humanitat. Visita de la ciutat colonial amb places, esglésies i monuments. A la tarda, visitarem el Museu interactiu de l'Intiñan, localitzat dins de Ciutat Mitat del Món, on se separen els hemisferis nord i sud; la seva funció és integrar interessants dades històriques i culturals dels pobles equinoccials i els indígenes Lulumbamba. Els seus recorreguts interessants mostren fenòmens físics de la terra relacionats amb el sol, on es rescata una nova imatge de l'existència d'un centre geogràfic de la cosmovisió ancestral. La part divertida del museu apareix amb les demostracions de fenòmens naturals comprovats sobre la línia magnètica del museu.
Dia 9: Quito - Galápagos (Isla de Santa Cruz) / (Mitja Pensió)
Sortida amb vol a l'illa de Baltra. Creuarem amb llanxa el Canal d'Itabaca i travessarem per carretera l'illa de Santa Cruz fins arribar a Puerto Ayora. Dinar. Visitarem la Ruta de la Tortuga, al Centre de Recerca Charles Darwin, a través de les seves quatre sales interpretatives que ens conviden a sintonitzar amb la natura i la vida dels habitants de les Galápagos. En aquest centre es conserva el cos embalsamat de l'últim exemplar viu d'una espècie endèmica de l'illa Pinta, un mascle conegut com a Solitari George.
Dia 10: Galápagos (Isla de Santa Cruz) / (Mitja Pensió)
Caminada fins al moll principal per embarcar-nos amb llanxa cap a Punta Estrada on podrem observar piquers potes blaves, fragates, gavines etc. i gaudirem del snorkel a Badia Franklin. Continuació al canal dels taurons des d´on caminarem cap a la platja dels gossos, travessant la vegetació pròpia de l´illa, mentre que podrem trobar iguanes marines. Finalitzem la nostra excursió a Las Grietas, una fractura volcànica que ha format un conjunt de tres piscines naturals rectangulars allargades enmig d'alts penya-segats de lava, on s'uneixen dos tipus d'aigua, l'aigua més clara, a la part superior, és aigua dolça que es filtra a través de les plantes i pedres, mentre que l'aigua més pesada és la salada, que entra des de l'Oceà Pacífic; un lloc ideal per fer snorkel i descobrir la seva vida submarina. Dinar. Tornada a l'hotel.
Dia 11: Galápagos / (Mitja Pensió)
Al matí, ens dirigim a la part alta de l'illa per conèixer els Cràters Bessons, formacions volcàniques causades per l'enfonsament de les capes superficials de la terra. Després ens dirigim a la reserva El Chato II, per veure les tortugues gegants de les Galápagos al seu hàbitat natural. Travessarem els túnels de lava, que ens mostraran que aquestes illes provenen de grans erupcions volcàniques submarines. Dinar. A la tarda ens dirigirem a la bonica platja del Garrapatero, on podrem relaxar-nos, interactuar amb la fauna del lloc i fer snorkel.
Dia 12: Galápagos (Platja Tortuga) / (Mitja Pensió)
Recorregut a peu fins a Tortuga Bay, una de les platges més extenses de sorra blanca i fina de l'arxipèlag de les Galápagos. La platja es divideix en dues zones: platja brava i platja mansa; aquesta última és el lloc perfecte per nedar amb iguanes, tortugues, lleons marins i peixos de colors o practicar caiac. Dinar. Tornada a l'hotel i temps lliure.
Dia 13: Galápagos - Quito
Esmorzar. Sortida en vol de tornada a Quito. Allotjament a l'hotel de l'aeroport.
Dia 14: Quito - Barcelona
Esmorzar. Sortida en vol de tornada a Barcelona. Nit a bord.
Dia 15: Barcelona
Arribada.

Inclòs

  • Vol en línia regular
  • Allotjament i esmorzar
  • 4 dinars i 1 sopar (begudes no incloses)
  • Trasllats
  • Visites en servei regular (compartit amb més clients), amb guies locals
  • Entrades a tots els llocs turístics anomenats a Cusco i Valle Sagrado
  • Tren Inca Rail The Voyager
  • Assegurança de viatge

No inclòs

  • Tarja control migratori a les Galápagos (20 USD p/persona) ni l'entrada a les illes (100 USD p/persona) a pagar a l'aeroport en arribar
  • Qualsevol altra qüestió no especificada en l'apartat inclòs

    MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

    Nom

    Email

    Telèfon

    Dates aproximades

    Viatge escollit

    Voldria un pressupost/informació sobre...

    Comparteix

    Idiomes

    La nostra filosofia

    • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

      Ecoturisme
    • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

      Turisme rural
    • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

      Viatges romàntics
    • “Viatjar amb nens és possible”

      Viatjar amb nens
    • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

      Viatges diferents
    • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

      Viatges sense intermediaris
    • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

      Viatges a mida
    • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”

    Obre xat
    1
    Hola! Et podem ajudar?