Fer una cafè, més que una experiència - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Fer una cafè, més que una experiència

Viatge a Los Cafetales
Comparteix

El cafè s’ha convertit en un dels aliments més valorants dels últims temps. De fet, fer un cafè ja no és només prendre’l sinó que s’ha convertit en un ritual, en un moment obligatori del dia, en alguna cosa més que una beguda per esmorzar o per després del postre. Però… i si us diguéssim que viatjar i gaudir del cafè d’una manera única és possible visitant algunes de les plantacions dels països amb més tradició? Aquests són alguns dels més destacats:

  1. Colòmbia
    Famosa pel seu cafè suau i equilibrat, Colòmbia produeix alguns dels millors grans aràbics. Les regions d’Antioquia, Huila i Cauca són especialment conegudes per la seva qualitat.
Viatge a Colòmbia
  1. Etiòpia
    El bressol del cafè. Etiòpia és coneguda pel seu cafè amb notes afruitades i florals, especialment a les regions de Yirgacheffe i Sidamo.
  2. Brasil
    El major productor mundial de cafè, Brasil ofereix una àmplia gamma de sabors, amb cafès suaus, de cos ple i amb notes de xocolata i fruits secs.
  3. Jamaica (Blue Mountain)
    El cafè Blue Mountain és considerat un dels més exclusius i cars del món. Té un sabor suau, poc amarg i amb tocs de dolçor i fruita.
  1. Costa Rica
    Coneguda per les seves pràctiques ecològiques i la producció d’un cafè de sabor net i àcid, especialment a les regions de Tarrazú i Tres Ríos.
  2. Guatemala
    Produeix cafès amb molt de cos i amb notes de xocolata i espècies, especialment a les regions d’Antigua i Huehuetenango.
  3. Kenya
    El cafè kenià és reconegut pel seu sabor vibrant i afruitat, amb notes de grosella negra. Les altures on es cultiva afavoreixen la seva alta acidesa i frescor.
  4. Panamà (Boquete i Geisha)
    El cafè Geisha de Panamà ha guanyat fama mundial per les seves notes florals i afruitades. El cafè de la regió de Boquete és també molt apreciat.

Aquests llocs ofereixen una gran diversitat de cafès de qualitat mundial gràcies al clima, l’altitud i les pràctiques de cultiu. Cada regió aporta sabors únics que fan que el seu cafè sigui especial.

Comparteix
Obre xat
1
Hola! Et podem ajudar?