Viatge gastronòmic a Perú
Viatge gastronòmica a Perú
En 2022, el Perú va ser triat com el millor destí culinari, i és que el menjar d’aquest país s’ha guanyat un lloc important a nivell mundial gràcies a la diversitat de les seves terres i la seva història multicultural. A causa d’aquesta rica varietat, el seu sabor i els aliments emprats, la gastronomia peruana és constantment premiada internacionalment i els seus xefs acostumen a obtenir medalles internacionals que els distingeixen. Gaudeix d’aquest programa que recorre la història i sabors d’aquesta rica gastronomia.
Si ho desitgeu, també podem fer a mida la vostra ruta partint de les vostres necessitats i interessos. Assessorats pel nostre corresponsal local podem preparar el viatge perfecte per a vosaltres. Només cal que omplis el formulari que es troba al final del viatge, ens truquis al 93 664 59 17 o al 660 29 25 16 o ens escriguis a info@mesqueunviatge.cat
Altres viatges a mesqueunviatge.cat
ITINERARI
- Dia 1: Barcelona - Lima
- Sortida en vol amb destinació Lima. Arribada i allotjament.
- Dia 2: Lima / (Pensió Completa)
- Al matí iniciarem el recorregut visitant el Centre de Lima, visitant l'Església i Convent de San Francisco, i continuarem a la plaça Major, on podrem observar la Catedral de Lima on es troba la Sagristia Major i la tomba del conqueridor i fundador de Lima, Francisco Pizarro. Continuarem el nostre recorregut cap al Mercat Municipal Gran Mariscal Ramón Castella, principal centre de comercialització de fruites i verdures del país i un dels més importants de tota Amèrica Llatina. Finalment prosseguirem cap a una de les millors cevicherías de Lima “Mi Barrunto”, restaurant icònic amb més de 25 anys història situat en el districte de La Victòria, aquí tindrem una classe participativa sobre l'elaboració del ceviche, el qual és el plat bandera de la costa del país i patrimoni gastronòmic peruà. Retorn a l'hotel i tarda lliure. A la nit trasllat al restaurant Xoma, situat al cor del districte de Miraflores, Xoma ens brinda una experiència innovadora per "Love is Blind" una proposta de sopar Degustació que exacerba els sentits i es caracteritza per ser completament a cegues
- Dia 2: Lima - Arequipa
- Esmorzar. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per a sortir en vol amb destinació a la ciutat d'Arequipa, dita així a causa de les seves construccions fetes en carreu, una espècie de pedra volcànica blanca. Arequipa es situa a uns 2325 metres sobre el nivell de la mar. Al matí visita per als vianants per la ciutat: el districte de Sant Lázaro, que es caracteritza pels seus carrers empedrats molt pintoresques; l'església i el monestir de San Francisco, un dels edificis més bells de la ciutat; la molt bella Plaza d'Armes, on esplèndides arcades competeixen en elegància amb la catedral i l'església de la Companyia de Jesús. El recorregut finalitza en el monestir de Santa Catalina, un veritable poble petit en el cor de la ciutat, amb els seus carrers estrets vorejats d'acolorides cases, places i fonts de color ocre, blau i blanc, un escenari que recorda a la llunyana Andalusia. Tarda lliure.
- Dia 4: Arequipa / (Mitja Pensió)
- Al matí, degustarem més de 17 menjars i begudes peruanes típiques d'Arequipa i la seva regió. Interactuarem amb alguns dels nostres amfitrions locals per a aprendre tot sobre el cuy i l'alpaca, i descobrirem tots els secrets de la preparació de la ocopa amb un batán. Coneixerem tots els detalls històrics i culturals que hi ha darrere de cada plat i beguda que tindrà l'oportunitat de provar durant aquest tour gastronòmic a peu per la ciutat d'Arequipa. Tarda lliure.
- Dia 5: Arequipa - Cuzco / (Mitja Pensió)
- Sortida en vol a Cuzco. A la tarda, des de la Plaça d'Armes començarem aquesta ciutat i les 4 ruïnes limítrofes situades en la perifèria de Cuzco. Coneixerem el Temple del Sol o Qorikancha, la Catedral, Sacsayhuaman, Q'enqo, Pukapukara i Tambomachay. A la nit sopa el restaurant Uchu, on experimentarem nous sabors i sensacions, dures fustes tallades, pedres volcàniques escalfades a altes temperatures, una àmplia selecció de productes de mar i terra, cremes d'ajíes autòctons i herbes aromàtiques, ens permeten portar a la taula una singular cuina.
- Dia 6: Cuzco - Chinchero - Valle Sagrado / (Pensió Completa)
- Sortida cap a la Vall Sagrada dels Inques. Visitarem el mercat de Chinchero, un dels més tradicionals de Sud-amèrica. Descobrirem els tallers de teixit de la comunitat d'Urpi, on apreciarem les tècniques tradicionals de teixit, des de filat, tenyit i teixit. Continuarem cap a la llacuna de Piuray, una de les fonts d'aigua més importants de tot Cuzco. Els mateixos inques van conduir les aigües a diverses parts de la ciutat mitjançant un formidable sistema de canals. Els paisatges que envolten la llacuna són realment de somni. De lluny ressalten els nevats Soray, Verónica i Salkantay. Finalment, l'aigua blava fosca de la llacuna reflecteix l'immens cel andí. En aquesta oportunitat podrem degustar un dels esmorzars més emblemàtics de la zona, la Pachamanca, aquesta compta amb una preparació ancestral tradicional utilitzada pels Inques, la qual es caracteritza per la cocció dels insums a través de pedres reescalfades. Continuació fins a Valle Sagrado i allotjament i sopar a l'hotel.
- Dia 7: Valle Sagrado - Machu Picchu - Cuzco
- Esmorzar. Sortida amb tren cap a Machu Picchu poble, ubicat al peu de Machu Picchu. En arribar dinar lliure (no inclòs). A la tarda ascensió a la ciutadella amb bus turístic compartit. Visita amb guia privat del lloc La ciutadella de pedra de Machu Picchu un dels conjunts monumentals més imponents i impressionants del planeta i reconegut per la UNESCO com a Patrimoni Cultural de la Humanitat, va constituir un centre productiu, administratiu, religiós i militar, a més de la expressió més completa de la perfecció de larquitectura inca. La visita finalitzarà amb el descens a la ciutadella amb bus turístic compartit. Sortida amb tren amb destinació a Ollantaytambo. En arribar trasllat amb bus amb retorn a l'hotel de Cusco. Allotjament.
- Dia 8: Cuzco (experiència culinària) / (Mitja Pensió)
- Gaudirem d'una experiència dissenyada a la mida dels qui no tenen molt de temps, però volen aprendre el millor del menjar peruà. Començarem amb la visita al Mercat de San Pedro, per després continuar amb una classe participativa on en tan sols hora i mitja aprendrem sobre la història de la gastronomia del Perú i els conceptes de cuina de la mà d'Ivana Lescano. Tarda lliure.
- Dia 9: Cuzco / (Mitja Pensió)
- Dia lliure. Podreu fer una excursió opcional a La Laguna de Humantay. A la tarda Trasllat de l'hotel al restaurant Republica del Pisco. Aquest restaurant té un toc barroc, barrejant murs tradicionals de pedres, columnes, canelobres daurats i càlides llums rosades. Se situa al carrer que sempre ha estat el més popular i turístic del bressol de l'Imperi Inca. És un dels llocs de moda a Cuzco. Proposa piquejos internacionals, còctels on el pisco és el protagonista, música en viu i festes. Pisco Sour demostratiu i sopar, aquí tindrem una classe demostrativa de com elaborar Pisco Sour, el nostre còctel bandera.
- Dia 10: Cuzco - Lima - Barcelona
- Esmorzar. Sortida en vol a Lima i connexió amb el vol de tornada a Barcelona. Nit a bord.
- Dia 11: Barcelona
- Arribada
Inclòs
- Vol en línia regular
- Allotjament i esmorzar
- 4 dinars i 4 sopars (begudes no incloses)
- Trasllats d'arribada i sortida en servei exclusiu per als nostres clients
- Visites en servei regular, amb guies locals, excepte tour colonial a Lima, visita de vianants a Arequipa, visita de Chinchero i Laguna Puiray, visita a Machu Picchu i visita al mercat de San Pedro que seran en privat
- BTC (entrades a tots els llocs turístics anomenats a Cusco i el Valle Sagrado)
- Tren Inca Rail The Voyager
- Assegurança de viatge
- Taxes aèries i carburant
No inclòs
- Qualsevol qüestió no especificada en l'apartat "inclòs"