Japó gourmet
Viatge gastronòmic a Japó
La gastronomia japonesa constitueix una delicada obra d’art, no només per la forma original de barrejar els ingredients, sinó també per la senzillesa, l’elegància i la bellesa en la presentació dels seus plats. Viatja al Japó i descobreix la seva interessant cultura, visita els seus temples i santuaris i gaudeix l’experiència d’allotjar-te en un típic ryokan amb aigües termals. A més a més, hi trobaràs una exquisida combinació de sabors i textures de la seva rica gastronomia en alguns dels restaurants més reconeguts de la ciutat. Tot un espectacle per als sentits!
Si ho desitgeu, també podem fer a mida la vostra ruta partint de les vostres necessitats i interessos. Assessorats pel nostre corresponsal local podem preparar el viatge perfecte per a vosaltres. Només cal que omplis el formulari que es troba al final del viatge, ens truquis al 93 664 59 17 o al 660 29 25 16 o ens escriguis a info@mesqueunviatge.cat
Altres viatges a mesqueunviatge.cat
ITINERARI
- Dia 1: Barcelona - Osaka
- Sortida en vol amb destinació Osaka via ciutat de connexció. Nit a bord.
- Dia 2: Osaka - Kioto
- Arribada a Osaka i continuació a Kyoto. Allotjament. Si a la nit us ve de gust tastar l'autèntica cuina de Kyoto d'alta qualitat, us suggerim sopar al “Restaurant Minokichi (Shijo Kawaramachi)”, fundat el 1716 com un dels vuit restaurants amb llicència per salvar peixos d'aigua dolça i sempre ha fet història a la cuina de Kyoto. Aquí podràs degustar el Kaiseki-ryori, un sopar tradicional japonès que consisteix en diversos plats, on es dóna gran importància als ingredients de temporada ia la presentació. Cada plat és un sofisticat exercici dequilibri entre el sabor, la textura i el color. Es cuida meticulosament cada detall, fins i tot la vaixella en què se serveix cada plat. Un sabor tradicional que mai oblidaràs!
- Dia 3: Kioto - Nara - Kioto
- Allotjament. Al matí visita de la ciutat: el temple de Kinkakuji, també anomenat “Pavelló d'Or”, un preciós temple zen que té les parets exteriors de les dues plantes superiors lacades i recobertes amb pa d'or, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1994; continuem amb el Santuari de Fushimi Inari (consagrat a Inari, deïtat de les bones collites i l'èxit als negocis), amb els seus milers de toriis vermells, a més de passejar per l'antic barri de Gion. Sortida cap a Nara, on es respira l'atmosfera de l'antiga cultura japonesa, ja que va arribar a ser capital del país al Japó medieval, durant el regnat d'emperador Yamoto, abans de ser traslladada a Kyoto. Visitem el temple de Todaiji, amb la seva gran estàtua de Buda i la seva gran porta Nandai-mon, i el Parc dels Cérvols Sika, considerats els missatgers dels déus per als sintoistes. Tornada a Kyoto. A la nit, us suggerim visitar el “Restaurant Gion Tsubaki”, on podreu gaudir de l'hospitalitat japonesa envoltat d'una atmosfera autèntica. Les seves receptes es basen en la cuina tradicional japonesa, on prevalen els productes frescos i d'estació. Menjar deliciós en un entorn únic!
- Dia 4: Kioto
- Allotjament. Dia lliure. Recomanem visitar el temple de Tenryuji, amb el bonic jardí japonès i el bosc de bambú d'Arashiyama. Per aquest dia, us proposem delectar-vos amb l'autèntica “carn de Wagyu de Kobe” al “Restaurant Sukiyaki Moritaya”, el primer restaurant especialitzat en carn vacuna a Kyoto. Durant més de 150 anys i durant sis generacions, ha continuat brindant carn vacuna de la més alta qualitat. La seva filosofia és protegir i fomentar el sabor tradicional i cultural de la carn de Kyoto i transmetre'l al segle XXI. Tota una menjar!
- Dia 6: Hakone - Tokio
- Allotjament. Sortida amb tren Bala cap a l'estació d'Odawara. A l'arribada agafarem un tren o autobús fins al Ryokan a Hakone, un sorprenent refugi de llacs i aigües termals. Sopar japonès i possibilitat de prendre un bany termal (onsen) al ryokan.
- Dia 7: Tokio
- Allotjament. Visita del Santuari de Meiji, dedicat al primer emperador modern i envoltat d´un enorme bosc, i el temple d´Asakusa Kannon, dedicat a la deïtat de la misericòrdia. en ple cor de la ciutat amb la seva arcada comercial de Nakamise, plena de paradetes artesanals. Farem una passejada amb vaixell pel riu Sumida i visitarem el districte d'Odaiba. Tarda lliure i tornada a l'hotel per compte propi. Per aquesta nit et proposem degustar “Sushi” fresc al “Restaurant Sushimaru”, al districte de Shinjuku, el qual ofereix més de 130 opcions diferents de peixos i mariscs silvestres, minuciosament seleccionades, i on podràs veure el xef preparar el teu menjar a el taulell. Exquisit
- Dia 8: Tokio
- Allotjament. Dia lliure. Recomanem passejar pels animats districtes d'Omotesando i Harajuku, l'encreuament de Shibuya, el més transitat del món i on hi ha la famosa estàtua del gos Hachiko i el nou mirador Shibuya Sky de 230 metres d'alçada que ofereix unes vistes espectaculars de la ciutat. Per a la darrera nit a la ciutat, us proposem sopar al “Restaurant Ebisu Garden Place” i tastar el “Unagi” (anguila d'aigua dolça). La seva cuina, altament nutritiva, requereix tècniques tan hàbils que diuen que calen tres anys per perfeccionar la punxa, vuit anys per filetejar i tota una vida per dominar l'art de rostir a la graella. Un sabor autèntic!
- Dia 9: Tokio - Barcelona
- Sortida en vol de tornada a Barcelona. Arribada.
Inclòs
- Vol amb línia regular
- Allotjament
- 1 dinar i 1 sopar japonès (begudes no incloses)
- Visites i trasllats en transport públic amb guies/assistència en castellà
- Assegurança de viatge
- Taxes aèries i carburant
No inclòs
- Opcionalment, recomanem alguns restaurants que podreu visitar durant l'estada a Kyoto i Tòquio, on podreu degustar alguns dels plats més emblemàtics de la cuina japonesa. No hi ha reserva prèvia, per la qual cosa, si ho desitgen, en el moment de fer reserva en ferm, sol·licitarem disponibilitat i oferirem restaurants alternatius en cas que aquests estiguin complets en les dates sol·licitades.
- Qualsevol altra qüestió que no estigui especificada en l'apartat "inlcòs"