Viatge a Canadà, autèntica aventura nativa - mesqueunviatge.cat

mesqueunviatge.cat

Canadà: viu l’autèntica aventura nativa

 • Canada - Quebec - Région de Charlevoix
 • Viatge organitzat a Canadà
 • Viatge privat a Canadà
 • Viatge a mida per Canadà
 • Ecoturisme Canadà

Aquest viatge a Canadà et permetrà conèixer aquest país nord-americà des d’una mirada força diferent.  El fet de poder fer una observació de balenes, d’ossos negres, conèixer com vivien els antics indígenes, visitar Charlevoix, una bonica regió considerada per la UNESCO com la reserva de la Biosfera Mundial, fer passejos amb canoa entre d’altres et permetrà conèixer la cara més vital de Canadà i els seus entorns.

 

ITINERARI

Dia 1: Barcelona - Montreal
Sortida en avió a Montreal, via ciutat de connexió. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.
Dia 2: Montreal
Esmorzar. Visita de la ciutat, segona ciutat de parla francesa més gran del món. Visita del barri antic, la muntanya Mont-Royal i el districte financer, on es troba la famosa ciutat subterrània. Allotjament.
Dia 3: Montreal - Lac Delage / (Pensió Completa)
Esmorzar. Sortida per la ruta panoràmica cap a Quebec, parada en ruta per a la visita d'una Cabana de Sucre, on aprendrem l'art de la producció de xarop d'auró. Dinar en la cabana amb música folklòrica quebequesa. Continuarem cap a Lac Delage. Arribada. Sopar i allotjament (285km).
Dia 4: Lac Delage - Saguenay / (Mitja Pensió)
Esmorzar. Dia complet dedicat a la natura i a la fauna, després d'una introducció a la història dels indis i la varietat d'animals que habiten en els boscos, realitzarem una excursió al bosc Laurenciano amb un passeig amb la canoa Rabasca en direcció del bosc boreal tal i com ho feien els indis. Dinar a la vora del llac tipus pic-nic. Al vespre realitzarem l'observació dels ossos negres. Sortida cap a Saguenay. Arribada i allotjament. (195km)
Dia 5: Saguenay - Quebec / (Mitja Pensió)
Esmorzar. Sortida matinera a Tadoussac, embarcarem per a l'observació de les balenes. Per la tarda, sortida cap a la pintoresca illa d'Aux-Coudres. Durant la ruta, descobrirem la bonica regió de Charlevoix reconeguda per l'UNESCO com a Reserva de la Biosfera Mundial. Dinar en l'hotel Manoir Ricelieu per sortir a la costa de la Beaupré, amb parada per l'espectacular cascada de Montmorency. Arribada a Quebec. Allotjament (385km).
Dia 6: Quebec - Ottawa / (Mitja Pensió)
Esmorzar. Visita de la ciutat. Quebec és l'única ciutat emmurallada al nort de Mèxic. Passarem per la plaça reial, les Planicies d'Abraham, els turons del Parlament, l'Hotel Château Frontenac i la Ciutadella. Visita d'una granja de bisons per a conèixer la important història del bisó en relació amb els indis. Dinar típic a base de bisó. Sortida cap a Ottawa, la capital de Canadà, el nom de la qual s'origina de la tribu indígena Algonquina que eren els que feien intercanvi de pells en la regió. Arribada a l'hotel. Allotjament.
Dia 7: Ottawa - Toronto
Esmorzar. Visita de la ciutat. Visitarem el canal de Rideau, el mercat Byward, la Cort Suprema de Canadà i el Parlament canadenc. Sortida cap a la regió de les Mil Illes, creuer a través del què els indígenes van anomenar en una època "Jardí dels Esperits". Arribada a Toronto. Visita de la ciutat, Bay Street, el sector financer, l'ajuntament, el Parlament d'Ontario, la Universitat de Toronto, la Yonge Street i el Centre Eaton. Allotjament.
A partir d'aquí hi ha dues opcions
OPCIÓ 1:
Dia 8: Toronto - Barcelona
Esmorzar. Trasllat a l'aeroport i avió a Barcelona via ciutat de connexió. Nit a bord.
Dia 9: Barcelona
Arribada
OPCIÓ 2:
Dia 8: Toronto - Niàgara - Toronto / (Mitja Pensió)
Esmorzar. Sortida cap a Niàgara passant pel Golden Horseshoe (Ferradura d'or) i sobre el Canal Welland. Mini-creuer a bord del Hornblower. Dinar en un restaurant panoràmic amb vistes cap a les cascades. A la tarda tornada via Niagara on the Lake, encantadora població colonial. Continuació cap a Toronto. Allotjament (260km).
Dia 9: Toronto - Barcelona
Esmorzar. Trasllat a l'aeroport i avió a Barcelona via ciutat de connexió. Nit a bord.
Dia 10: Barcelona
Arribada.

Inclòs

 • Bitllets d'avió en línia regular classe turista,
 • Tour regular: 7 o 8 nits d'allotjament i esmorzar. Inclou 4 dinars i 1 sopar. Per al programa de 9 dies hi ha 5 dinars i 1 sopar.
 • Guia de parla castellana i italiana
 • Transport amb vehicles amb aire acondicionat i excursions indicades en el programa, excepte facultatives.
 • Gestió de la maleta d'equipatge durant el circuit.
 • Taxes aèries i carburant (Sotmès a canvis d'última hora segons la data d'emissió dels bitllets)

No Inclòs

 • Qualsevol qüestió que no estigui indicada en l'apartat "inclòs"

DEMANI'NS MÉS INFORMACIÓ/PRESSUPOST:

Nom

Email

Telèfon

Dates aproximades

Voldria un pressupost/informació sobre...

 

 

Request Info

Idiomes

La nostra filosofia

 • “Barreja’t amb les comunitats locals, coneixeràs més el teu destí”

  Ecoturisme
 • “Treballem amb allotjaments rurals de tot Catalunya”

  Turisme rural
 • “Demana’ns la teva escapada romàntica”

  Viatges romàntics
 • “Viatjar amb nens és possible”

  Viatjar amb nens
 • “Com que no sabíem que era impossible, ho vam fer”

  Viatges diferents
 • “Abaratim costos saltant-nos intermediaris”

  Viatges sense intermediaris
 • “Treballem amb més de 100 corresponsals respartits per tot el món per preparar el teu viatge el més adaptat possible als teus interessos”

  Viatges a mida
 • “Ajudar a les comunitats locals i a la conservació de la natura mentre viatges és possible”